Du har ingen varer i handlekurven.

Advokatstempler

Stempler for advokater og advokatkontor

Vi har over flere tiår levert tusenvis av stempler til advokater over hele landet. Vi vet hva som kreves og hjelper deg med riktige stempler til din bruk.

På denne siden har vi samlet mange vanlige skilt- og stempelmalene for nettopp advokater og advokatfullmektige. Malene er redigerbare, trykk på ønsket mal og du kan endre tekst, layout og størrelse i editoren. Du kan også laste opp advokatkontorets egen logo og tilpasse layout etter eget ønske. Alternativt kan du sende din bestilling på epost til post@foldal.no. Gjerne en scan med stempeltrykk som viser stemplene dere bruker i dag, så lager vi tilsvarende.

For å bestille, velg en redigerbar mal:

Filter
elementer per side
Stempel med oval form. Lages med valgfri tekst, som tittel Advokat MNA, navn på advokat og stedsnavn. Adresse eller annen tekst er også mulig.
kr 669,- kr 788,-
Rett kopi stempel for advokater. Stempelet lages med teksten Rett kopi bekreftes, navn på advokat og tittel. Det er mellomrom med plass til signering.
kr 669,- kr 788,-
Et lite og enkelt stempel med navn på advokat og tittel. Stempelet lages med valgfri tekst, skrifttype og farge.
kr 478,- kr 563,-
Stempel med teksten Certified True Copy, samt navn og tittel på advokat. Det er mellomrom for signering i midten.
kr 568,- kr 669,-
Firmastempel for advokatkontor med valgfri tekst og logo. Anbefalt på stempelet er advokatkontorets navn/firmalogo, adresse og firmaopplysninger.
kr 669,- kr 788,-
Datostempel med valgfri tekst og justerbar dato. Lages med Mottatt og linje for signering eller annen tekst du måtte ønske, som firmanavn osv. Mottatt-stempel er typisk brukt til datostempling av mottatte dokumenter og post, men har også mange andre bruksområder. Stempelet lages med eller uten ramme og i valgfri farge og skrifttype.
kr 775,-
Advokatstempel med adresse og Advokatforeningen logo.
kr 526,- kr 619,-
Advokatstempel med adresse og tittel i rund formfaktor.
kr 526,- kr 619,-
Stempel med tekst "Vi samtykker i tinglysing", firmalogo og linjer for dato og signering. Stempelet for bruk av blant andre eiendomsmeglere og advokater.
kr 675,- kr 794,-
Stempel for gyldig erklæring om at fullmakt fortsatt gjelder. Med linje for å skrive dato. Stempelet brukes av advokater, eiendomsmeglere og andre som kan vitne på tinglysingsdokumenter.
kr 478,- kr 563,-
Stempel for advokater som viser navn, tittel og telefonnummer.
kr 669,- kr 788,-
Rett Kopi stempel for merking av dokumenter.
kr 377,- kr 444,-
Stempel med teksten Bilag og linje for å skrive inn bilagsnummer. Stempelet kan bestilles med valgfri tekst.
kr 377,- kr 444,-
Stempel for advokater som viser navn, tittel, telefonnummer og adresse.
kr 595,- kr 700,-
Enkel stempel med kun logoen fra ditt advokatfirma.
kr 595,- kr 700,-
Standard stempel med teksten Certified True Copy. Dette er den engelske versjonen av Rett kopi bekreftes, og stempelet brukes i utlandet og av norske bedrifter som har med utlandet å gjøre.
kr 478,- kr 563,-
Stempel med tekst: "Foreløpig utkast. Til gjennomsyn og diskusjon. Kan bli gjenstand for endringer". Du kan endre og tilpasse til ønsket tekst på stempelet før bestilling.
kr 792,- kr 931,-
kr 526,- kr 619,-
kr 526,- kr 619,-
kr 594,-

Trenger du hjelp til å bestille riktig stempel for advokatpraksis? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.