Du har ingen varer i handlekurven.

Blekk og stempelputer

Stempelputer og spesialblekk for all type stempling

Med riktig blekk så er det nesten ingenting du ikke kan stemple. Vi har store og små stempelputer med standard blekk eller spesialblekk for en lang rekke ulike formål.

Velg ønsket farge eller stempelpute
Filter
elementer per side
Blekk for nyinnfarging av Royal Mark, Ideal selvfargende og tilsvarende stempler. Etterfyll farge for å friske opp ditt stempel.
Fra kr 119,-
Stempelblekk på flaske til etterfylling av stempelputer. Kan brukes på Colop, Trodat og andre stempelputer med standard stempelblekk.
Fra kr 131,-
Stempelfarge som tåler vask, utviklet spesielt for stempling av klær og tekstiler. Stempeltrykket er vannfast og tåler vask i vaskemaskin opptil 90 grader.
Fra kr 163,-
Sett med pute og blekk for papirposestempel. Settet består av stempelpute og en flaske ekstra blekk til etterfylling, nok til å stemple flere tusen papirposer.
Fra kr 450,-
Universalt spesialblekk som tørker raskt på krevende materialer som plast, metall, glass der standard stempelblekk ikke kan brukes.
Fra kr 163,-
Hurtigtørkende og vannfast stempelpute for stempling på krevende materialer der vanlig stempelblekk ikke sitter. Gir flotte og varige stempeltrykk på blant annet metall, plast og glass. Velg mellom flere farger.
Fra kr 150,-
Vannfast stempelblekk for tre, tømmer, papp og jutesekker. Gir et varig stempeltrykk. Blekket kommer på flasker og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 150,-
Uv blekk for bruk sammen med stempel. Gir et tydelig stempeltrykk som viser kun når belyst med uvlys, ellers usynlig for det blotte øyet. Blekket kommer på flaske og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 175,-
Stempelpute med filt egnet for påfylling av tekstilblekk og annet spesialblekk. Filten holder godt på blekket og i kombinasjon med lufttett tetningslist så hindrer dette rask uttørking.
kr 244,-
Spesialblekk laget spesielt for stempling direkte på egg. For deg med småskala eggeproduksjon er dette en god måte å merke eggene med dato eller navn.
kr 188,-
Stempelpute for bruk sammen med alle typer tradisjonelle stempler. Velg mellom flere størrelser i sort, blå, rød og grønn farge.
Fra kr 81,-
Uinnfarget stempelpute for påføring av spesialblekk, som vannfast blekk for tre og tømmer. Stempelputen kan bruke sammen med alle typer tradisjonelle stempler.
Fra kr 81,-
Store og solide stempelputer for bruk innen industri og krevende stempling. Kommer uinnfarget slik man kan helle på ønsket type spesialblekk. Størrelser opptil 28x18cm.
Fra kr 725,-
Blekket er vannfast og spesielt godt egnet for stempling på papirposer.
Fra kr 163,-

Finner du ikke riktig stempelpute eller blekk? Ring 700 65500 nå!

Vi har stempelputer og blekk til alle stempler på det norske markedet. Send gjerne din bestilling pr. epost. Vi må vite merke og modellnummer på ditt stempel, samt hvilken farge du ønsker. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.