Du har ingen varer i handlekurven.

Bordskilt

Pene bordskilt med navn, tittel eller logo. Populært for kontor, resepsjon og skranke på hoteller, kundemottak osv.

Bordskilt for kontor, resepsjon og skranke

Flotte bordskilt i akryl / pleksiglass og metall. Stilrene bordskilt i 8mm tykk akryl med føtter i metall som tar seg meget godt ut i resepsjonen eller på kontoret. Passer perfekt for kundemottak og skranker. Skiltene trykkes med logo og den tekst du måtte ønske. Du kan tilpasse layout og motiv før bestilling.

Bordskilt i aluminium, lag ditt eget skilt

Vi har også bordskilt i aluminium hvor du kan sette inn eget ark. Praktisk for deg som regelmessig trenger å endre skiltene. Print ut, klipp til og sett inn - enkelt og greit!

Filter
elementer per side
Flotte bordskilt i akryl og metall, trykkes med tekst, firmalogo eller annet motiv etter ditt ønske. Populære og pene bordskilt for kontor, resepsjon og skranke.
Fra kr 363,-
Bordskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Sett inn egen tekst og oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 225,-
Sett inn navn og din egen logo / grafikk.
kr 363,-

Har du behov for bordskilt i andre størrelser enn standard så ordner vi det. Ta kontakt!

Trenger du hjelp til å bestille bordskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.