Du har ingen varer i handlekurven.

Brann- og rømningsskilt

Husk å merke nødutgang og røminingsveier i borettslaget og sameiet. Brannskilt og skilt for nødutganger og rømingsveier.

Brann- og rømningsskilt for borettslag og sameier

Merking av nødutganger og rømningsveier er lovpålagt og veldig viktig for sikkerheten for borettslagets beboere og besøkende. Vi hjelper deg med riktig skilting og leverer etterlysende skilt godkjent i henhold til myndighetenes sikkerhetskrav.

Brannskilt

Vi har et stort utvalg brannskilt for riktig merking av bygningens brannutstyr.

 

Skilt for nødutganger og rømningsveier

Vi har alle nødvendige skilt for merking av nødtuganger og rømingsveier.

Kontakt oss for store rabatter på skilt til ditt borettslag eller sameie

Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille riktige skilt til ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.