Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt til dører og leiligheter

Dørskilt for borettslag og sameier

Vi har flere typer dørskilt. Mest populært for borettslag er skilt i akryl med avstandsknotter i metall. Knottene skrues i veggen, og det er enkelt å bytte til ny skiltplate ved eierskifte. Skiltplaten festes da rett på eksisterende knotter.

Vi har også tilsvarende skilttype som festes med tape, for borettslag som ikke ønsker at det skal skrues i veggene. Vi leverer også enkle plastskilt for borettslag som ønsker en mest mulig diskret og enkel merking av leilighetene.

Velg dørskilt:
Filter
Pent og enkelt dørskilt for merking av dører og leiligheter i sameier og borettslag. Skiltet kommer med dobbeltsidig tape for enkel montering, limes fast. Med pynteknotter i rustfritt stål er dette et veldig pent skilt. Velg mellom svart eller hvit skiltfarge. Layout kan tilpasses. Sameier og borettslag får store mengderabatter ved mange skilt.
kr 436,-
Pent og enkelt dørskilt for merking av dører og leiligheter i sameier og borettslag. Skiltet har avstandsfester i rustfritt stål og skrues fast. Frostet akryl utførelse som standard, men både farge og layout kan tilpasses. Sameier og borettslag får store mengderabatter ved mange skilt.
kr 436,-
Gravert skilt i plast for merking og nummerering av boder osv. Velg mellom flere farger. Holdbare skilt til en billig pris, passer meget bra for varig merking av boder i borettslag og sameier. Skiltene leveres med skruehull eller tape
kr 88,-
kr 1 298,-
kr 1 298,-
kr 436,-

Trenger du hjelp til å bestille skilt til seksjoner i ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.