Du har ingen varer i handlekurven.

Dørskilt med ringeklokke

Bytt ut din kjedelige Friedland ringeknapp med et nytt fint skilt med integrert ringeknapp
Dørskilt med ringeknapp

Dørskilt med ringeknapp, trådløs eller kablet

Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med familiens personlige design! Skiltene er laget i akryl og finnes i trådløs og kablet utgave: Komplett trådløs ringeknapp/ringeklokke fra Honeywell/Friedland, eller Spore True LED-belyst ringeknapp i aluminium for ditt kablede ringesystem.

Lettmontert og råstilig designskilt med personlig motiv

Velg mellom mange koselige motiver, eller design ditt helt eget skilt online nå!

Velg ringeklokkeskilt:
Filter
elementer per side
Vårt mest populære dørskilt med integrert ringeknapp m/led belysning. Ringeknappen er kablet. For deg som har ledninger fra før så kobles den nye ringeknappen enkelt til eksisterende ledninger. Skiltet lages med tilpasset tekst og motiv. Velg mellom flere farger og størrelser.
Fra kr 998,-
Dørskilt med trådløs ringeknapp i rund utgave. Skiltet kommer komplett med trådløs innedel/ringeklokke og alt du trenger for å ta i mot besøkende. Enkel og rask oppkobling.
Fra kr 1 598,-
Dørskilt med trådløs ringeknapp i avlang utgave. Skiltet kommer komplett med trådløs innedel/ringeklokke og alt du trenger for å ta i mot besøkende. Enkel og rask oppkobling.
Fra kr 1 298,-
Skilt med to trådløse ringeknapper og valgfri tekst. Flere ringeknapper på samme skilt gir mange muligheter, praktisk når du ønsker varsling mer enn ett sted. Skiltet trykkes med firmalogo i farger eller valgfri tekst.
Fra kr 1 994,-

Velg mellom kablet eller trådløs ringeknapp

Vi har to typer ringeklokkeskilt: Trådløse skilt komplett med både ringeknapp og innedel fra Honeywell/Friedland, og skilt med Spore True LED-belyst ringeknapp i aluminium for ditt kablede ringesystem.

Alle skilt leveres i ulike farger, og du velger selv motiv. Både foto og farger er mulig. Og skiltplaten kan byttes ved behov for navneendringer.

Skilt med kablet ringeknapp 

Våre kablede dørskilt leveres med ringeknapp fra den anerkjente amerikanske produsenten Spore. Solid og velprøvd kvalitet i aluminium med LED-belysning. Ringeknappen krever kablet ringesystem.Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enkelt og greit!

  • Skiltet leveres med integrert Spore True ringeknapp i aluminium
  • Anbefales for deg som har kabler i veggen fra før, kobles enkelt til eksisterende ledninger
  • Knappen har stilig LED-belysning som lyser opp skiltet

Enkel montering: Spore True fungerer akkurat som en helt vanlig kablet ringeknapp med lys. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med. LED-belysningen er avhengig av at du har en standard ringetrafo/transformator på mellom 8 og 16v.

Utbyttbar skiltplate. Skiltplaten er utbyttbar, så om det senere blir nødvendig for deg å endre på skiltet så er det både enkelt og billig. Bestill en ny plate og bruk eksisterende skruer og ringeknapp. Disse er i rustfritt metall og aluminium, holdbar kvalitet som varer i år etter år.

Skilt med trådløs ringeknapp og dørklokke

Om du ikke har kabler i veggen fra før og heller ikke ønsker å legge inn dette, så er trådløs ringeklokke det beste. Kommer komplett med ringeknapp på skiltet og innedel du kan plassere hvor du vil i huset/leiligheten. Alt går på batteri.

  • Skiltet leveres med integrert trådløs ringeknapp (avlang eller rund) fra amerikanske Honeywell
  • Komplett ringesystem med innedel/dørklokke. Helt trådløst.
  • Anbefales for deg som ikke har kabler i veggen fra før. 
  • Trådløs rekkevidde på inntil 200m
  • 6 ringetoner, inkludert tradisjonell "ding dong"

Enkel montering: Ingen kabler, bare skru skiltet fast på veggen og du er ferdig. Trådløst skilt er genialt enkelt for deg som ikke har kabler i veggen fra før.

Utbyttbar skiltplate. Skiltplaten er utbyttbar, så om det senere blir nødvendig for deg å endre på skiltet så er det både enkelt og billig. Bestill ny plate og bruk eksisterende skruer og ringeknapp. Holdbar kvalitet som varer i år etter år.

 

Design ditt eget ringeklokkeskilt nå!

 

Dørskilt med Spore ringeknapp.

Dørskilt med den meget flotte ringeknappen Spore True. Kablet ringeknapp med led belysning, kobles rett på eksisterende ledninger om du har ringeknapp fra før.

 

Trenger du hjelp til å bestille dørskilt med ringeklokke? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.