Du har ingen varer i handlekurven.

Gatebukker og plakatrammer

Gatebukk i svart farge med logo. Plakat byttes raskt og enkelt.

Solid kvalitet - Plakat byttes på sekunder

Plakatrammer festes på vegg, mens gatebukker har ben og er frittstående. Fellestrekket er muligheten til å bytte plakat raskt og enkelt. Utrolig praktisk for deg som har behov for å regelmessig endre budskap.

Store og små plakatrammer for ark og plakater

Plakatrammer er ikke bare for store plakter, mest populære er de mindre plakatrammene tilpasset A4 eller A3 ark. Sett inn ark fra egen printer, raskt og enkelt. Rammen i natureloksert aluminium gir selv enkle Word-dokumenter et proft utseende!

Velg ønsket type:
Filter
elementer per side
God og prisgunstig plakatramme for butikker og kontor. Sett inn eget ark/plakat på sekunder. Du får et pent resultat med dinne plakatrammen i aluminium finish. Leveres i mange størrelser, tilpasset alt fra A4 ark til store plakater.
Fra kr 188,-
Lett og solid gatebukk i aluminium til en rimelig pris. Med sin relativt lette vekt er denne gatebukken lett å bære, praktisk når du skal flytte den inn og ut av butikken hver dag. Aluminium er et holdtbart materiale, her får du en god gatebukk som gir mye valuta for pengene.
Fra kr 1 869,-
Populær gatebukk med buet topp. Velg mellom flere farger og størrelser. Plaktene festes raskt og enkelt bak en refleksfri frontplate.
Fra kr 2 494,-
Populær gatebukk med buet topp, levert med logotrykk. Flere farger og størrelser. Plaktene festes raskt og enkelt bak en refleksfri frontplate.
Fra kr 3 238,-
Den mest populære gatebukken for vindfulle forhold. Med kraftige ben og fjærer så bøyer den seg med vinden uten å velte. Anbefales om det blåser mye hos deg!
Fra kr 3 469,-

Få økt synlighet med en av våre bestselgende gatebukker

Vi har riktig gatebukk for alle miljø, enten butikken din ligger inne i et kjøpesenter eller gatebukken skal stå utendørs i vindfullt og regntungt vær. En gatebukk er en real kundeinnkaster som raskt betaler seg selv.

Trenger du hjelp til å bestille riktig gatebukk eller plakatramme? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket produkt for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.