Du har ingen varer i handlekurven.

Nummerskilt for hus og etasjer

Husnummerskilt for borettslag og sameier

Det er viktig at hver bygning er tydelig merking med gatenummer. Vi har standard husnummerskilt i klassisk utførelse i hvit aluminium. Og vi har store frittstående tall som er et populært valg for blokker og større bygninger.

Velg type nummerskilt
Filter
Frittstående husnummer i stor størrelse. Veldig populære, spesielt for funkishus og nyere boliger. Velg mellom både tall og bokstaver i stor størrelse i tillegg til litt mindre størrelser.
Fra kr 238,-
Den klassiske typen husnummerskilt, hvite skilt i aluminium med svart nummer og svart ramme. Skiltet er reflekterende for god synlighet når belyst i mørket. Skiltet lages med både tall og bokstaver.
Fra kr 313,-
Moderne husnummerskilt i frostet akryl med husnummer i svart refleksfolie. Flere skiltstørrelser og velg mellom mange forskjellige skrifttyper på ditt husnummer.
Fra kr 561,-
Kontakt oss for store rabatter på skilt til ditt borettslag eller sameie

Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille riktige skilt til ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.