Du har ingen varer i handlekurven.

Husnummerskilt og store tall

Store husnummer, populære nummer for funkis og nye hus. Stort utvalg husnummer,  små og store, moderne og klassiske

Moderne og klassiske husnummerskilt

Stort utvalg husnummerskilt. Vi har alt du trenger for pen og tydelig merking av gatenummer på hus. Særlig populært er store tall som tar seg godt ut på veggen eller moderne og stilrene skilt i frostet akryl. Klassiske hvite skilt i aluminium med reflex-folie sørger for at husnummeret har god synlighet og at sikkerheten blir ivaretatt også når det er mørkt. Med topp holdbarhet kan du være trygg på at skiltet kan stå ute i både sol og ruskevær og holde seg like fint i år etter år.

Store frittstående tall på veggen

For en ekstra elegant løsning, utsmykk huset med et stort, stilig, utskjært tall. Vi har løse tall og bokstaver helt opp i 50cm størrelse. Med avstandshylser nærmest svever tallene ut fra veggen. Et veldig populært valg for funkishus og moderne boliger.

Velg ønsket type husnummerskilt:
Filter
Frittstående husnummer i stor størrelse. Veldig populære, spesielt for funkishus og nyere boliger. Velg mellom både tall og bokstaver i stor størrelse i tillegg til litt mindre størrelser.
Fra kr 238,-
Den klassiske typen husnummerskilt, hvite skilt i aluminium med svart nummer og svart ramme. Skiltet er reflekterende for god synlighet når belyst i mørket. Skiltet lages med både tall og bokstaver.
Fra kr 313,-
Moderne husnummerskilt i frostet akryl med husnummer i svart refleksfolie. Flere skiltstørrelser og velg mellom mange forskjellige skrifttyper på ditt husnummer.
Fra kr 561,-

Enkel montering både på trevegg og mur

Montering gjøres lekende lett. Både skruer og plugger for mur følger med slik at du enkelt kan montere skiltet godt synlig på hus eller garasje uavhengig om det er trevegg eller mur/betong. Husk å gjøre en vurdering hvor beste plassering for husnummeret er, det er viktig at husnummeret er godt synlig fra veien, slik at nødetater i en krisestuasjon finner riktig bolig .

Det er viktig at husnummer er godt synlig, men det skader slett ikke at skiltet er pent på samme tid!

 

Skal du bestille mange husnummerskilt?

Spar penger, få store mengderabatter ved mange husnummerskilt

Ønsker du et større antall husnummer? Da gir vi dere gode rabatter, enten dere er en gjeng gode naboer som ønsker å gå sammen om grupperabatt, en entreprenør, eller et sameie/borettslag som skal bestille skilt til hele bygningsmassen. Kontakt oss for et godt tilbud på skilt. Det lønner seg å kjøpe husnummereskilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille husnummer? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type husnummer. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Vi har alle skilt du trenger til ditt hus. Dørskilt, husnummerskilt og postkasseskilt mm.