Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt for kameraovervåkning

Å kameraovervåke egen eiendom eller offentlige steder er vanlig for å unngå uønsket aktivitet eller hærverk. Men skjult overvåkning er ikke tillatt, så har du montert ip kamera eller annet overvåkningsutstyr så er det enten påkrevd eller sterkt anbefalt med et skilt som opplyser om overvåkningen. Et synlig skilt vil ha en avskrekkende effekt som ofte bidrar like mye til å hindre uønsket adferd som selve overvåkningen.

Skilt for å informere om at området er kameraovervåket

Våre kameraovervåkningsskilt innfrir kravene for et tydelig og godt synlig skilt. Kamera symbol og en advarselstekst varsler besøkende, ansatte eller forbipasserende om tilstedeværelsen av kameraovervåkning.

Velg skilt:
Filter
elementer per side
Skilt for kameraovervåkning, med ansvarstekst. Med dette skiltet sørger du for tydelig merking av område som er kameraovervåket. Skiltet er beregnet spesielt for tilfeller der navn og nummer på den ansvarlige for overvåkningen må fremkomme, dette trykkes på skiltet. Holdbar kvalitet for varig merking både ute og inne.
Fra kr 369,-
Skilt for kameraovervåkning. Med dette skiltet sørger du for tydelig merking av område som er kameraovervåket. Blått skilt med tydelig tekst og bilde av kameraovervåkning. Holdbar kvalitetsskilt for varig merking både ute og inne.
Fra kr 369,-

Værbestandig skilt for montering både utendørs og inne

Dette er skilt som kan brukes over alt, enten du skal overvåke utendørs eller inne i en bygning. Skiltene er laget i værbestandig aluminium og kan monteres både utendørs og inne.

Kameraovervåkning hjemme eller på arbeidsplass?

Kameraovervåknings er vanlig både på privat eiendom og offentlige steder, for eksempel parker, skoler, parkeringsplasser, butikker og kontorer. Et kameraovervåkningsskilt bidrar til å øke oppmerksomheten om overvåkingsutstyret og vil ha en ekstra avskrekkende effekt mot uønskede aktiviteter og kriminalitet. Det er viktig å merke seg at bruk av kameraovervåkning må være i samsvar med lover og forskrifter for personvern og personopplysninger.

Trenger du hjelp til å bestille skilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.