Du har ingen varer i handlekurven.

Kontorskilt med utskiftbar tekst

Print ut og sett inn eget ark i skiltet

Skiltene har en moderne aluminium finish som passer fint i alle kontorlandskap. Med kraftig dobbeltsidig tape på baksiden fester du enkelt skiltet på vegg eller dør, og unngår komplisert montering. Vi kan også levere skiltene med skruehull og skruer dersom du har behov for dette. Gi beskjed ved bestilling!

Mange utskiftninger på kontoret? Da er dette riktig skiltet for dere

Spar mye penger og tid ved endre skiltene selv. Print ut, klipp, sett inn...og vips er skiltet oppdatert. Klippemal kan lastes ned. Enklere og rimeligere blir det ikke!

Velg ønsket type skilt:
Filter
elementer per side
Akryskilt med utbyttbar tekst. Disse skiltene er perfekt for kontorer og firma med behov for regelmessige endringer av skilt. Budskapet skriver du ut på egen printer. Rimelig og praktisk!
Fra kr 425,-
Kontorskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Populære skilt på kontorer med stadige utskiftninger, oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 144,-
Kontorskilt i aluminium med utskiftbar tekst. Populære skilt på kontorer med stadige utskiftninger, oppdater skiltene raskt og enkelt på egen hånd. Budskapet skriver du ut på en hvilken som helst standard printer. Billigere blir det ikke!
Fra kr 219,-
Har du skilt med utskiftbar tekst så anbefaler vi å printe ut navn/tekst på disse gjennomsiktige arkene for et penest mulig resultat. De brukes som helt vanlige kopipapir, for laserprinter.
Fra kr 488,-

Så enkelt endrer du innhold på våre kontorskilt:

Alt du trenger er standard programvare som Word, en printer med vanlig papir, og en saks. Lekende lett. Last gjerne ned en av våre klippemaler.

Kontorskilt med utskiftbartekst. Slik gjør du, print ut og sett inn eget ark

Slik gjør du: Skriv ønsket tekst i Word eller annet program - Print ut - Klipp til - Legg papiret bak plasten - Skiltet er ferdig!

 

Slik får du pene kontorskilt. Sett inn gjennomsiktig ark for et enda penere resultat. Dette bevarer den naturlige aluminium finishen i skiltet.

Tips: Skriv ut på gjennomsiktige ark for penere skilt

Et smart tips for aller penest resultat er å bruke gjennomsiktige ark. Dette bevarer skiltets naturlige aluminium finish. Gjennomsiktige ark for helt vanlige laserprintere før du som tilbehør. Like enkelt som å printe på hvite ark - Med et proffere resultat.

Skal du kjøpe mange skilt?

Kontakt oss for store rabatter på skilt til kontorer og bygg

I nettbutikken får du automatisk 15% rabatt på bestillinger á 10stk eller flere skilt. Trenger du et større antall, skal du skilte store kontorlokaler eller en hel bygning? Be om pristilbud på antallet du trenger så kommer vi straks tilbake til deg med vårt beste tilbud. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille skilt for kontoret? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt og velg deretter størrelse. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.