Du har ingen varer i handlekurven.

Konturskjærte navneskilt

Konturskjærte navneskilt, skiltets form skjæres ut for å passe logo

Navneskilt med tilpasset, konturskjært skiltform

Vi skjærer ut navneskilt i ønsket form, typisk etter konturene på din logo. Populært for bedrifter som ønsker navneskilt med særpreg. Valgfri størrelse og farge, leveres med nål eller magnetfeste. 

VIKTIG: Begrensninger ved fargelogo

Skilt med uten fargelogoer graveres og skjæres i en og samme prosess, og dermed kan vi skjære nøyaktig helt inntil logoen. Men ved fargelogoer kan vi ikke skjære helt inntil, dette fordi vi først skjærer ut skiltene i graveringsmaskinen mens fargelogo trykkes i en annen maskin. Og da er det ikke mulig å plassere trykket med 100% presisjon, vi må ha minst en millimeter å gå på.

Pris på forespørsel

Pris avhenger av antall, men er generelt litt høyere enn standard navneskilt. Vi gir deg gjerne et pristilbud på konturskjærte navneskilt etter dine ønsker. For å kunne beregne pris må vi vite følgende:

  • Ca. antall navneskilt
  • Hvordan du tenker at skiltene skal skjæres ut
  • Festenål eller magnetfeste?
  • Ta også med andre vesentlige detaljer

Send din forespørsel på epost eller via kontaktskjema, så kommer vi straks tilbake til deg med et godt pristilbud på konturskjærte navneskilt.

Konturskjærte navneskilt, skiltets form skjæres ut for å passe logo

Trenger du hjelp til å bestille navneskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.