Du har ingen varer i handlekurven.

Små lommestempler

Små stempler som enkelt kan puttes i lommen

Små og praktiske lommestempler du kan putte i lommen. Anbefales når du trenger et kompakt og lite stempel som enkelt kan puttes i lommen og tas me på reise eller rundt på arbeidsplassen i forbindelse med inspeksjon, kvalitetskontroll og lignende. Og selvsagt for leger og ansatte innen helsesektoren. For rent kontorbruk anbefaler så anbefaler vi istedet Printy serien fra Trodat.

Lommestemplene kan puttes i lomme eller dokumentmappe uten fare for fargesøl. Stempelet kommer med innebygd stempelpute. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år.

Filter
elementer per side
Trodat 9430 og 9413 er små og kompakte stempler som lett kan puttes i lommen, og passer for deg som har behov for litt størrelse på stempeltrykket og høye krav til jevne/stabile stempeltrykk. Stemplene har en unik konstruksjon som automatisk låser stempelet i stemplingsposisjon og holder det bent og stabilt mot arket slik du får jevne stempeltrykk hver gang.
Fra kr 450,-
Lite og kompakt stempel som du til en hver tid kan ha tilgjengelig i lommen. Et godt valg for deg som trenger å ha med et stempel rundt på arbeidsplassen eller på reise.
Fra kr 375,-
Eksklusiv penn med integrert stempel. Dra av toppen og stempelet kommer frem. Leveres i flott gaveeske.
Fra kr 594,-

Perfekt også som geocache-stempel

Siden lommestemplene er så praktiske å ta med seg så passer de helt ypperlig som geocache-stempeler. Skill deg ut ved å stemple gjestebøker med ditt eget personlige geocache stempel! Tekst og logo tilpasser du selv i vår stempeldesigner. Last opp eget logosymbol eller velg fra vårt logobibliotek.

Trenger du hjelp til å bestille lommestempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.