Du har ingen varer i handlekurven.

Merkeskilt

Merkeskilt for borettslag og sameier

Merkeskilt er små eller middels store plastskilt. Brukes gjerne til nummermerking av borettslagets boder eller for å merke leilighetene med bolignummer (H-nr). Blir også brukt som dørskilt for borettslag som ønsker små og diskret dørskilt til billigst mulig pris.

Leveres med tape eller skruehull, etter behov.

Velg merkeskilt:
Filter
Små merkeskilt som egner seg til all type merking. Leveres med ønsket tekst og kan kappes akkurat i den størrelsen du trenger. Velg mellom flere farger.
Fra kr 44,-
Små merkeskilt med H nummer (bruksenhetsnummer). Solide skilt i plast med gravert H nummer, for merking av leiligheter i blokker, borettslag og sameier. Leveres med kraftig dobbeltsidig tape for enkel montering. Klistres på eller ved siden av døren. Begrepene H nummer, bruksenhetsnummer og bolignummer brukes litt om hverandre, men er det samme og består av en bokstav og fire tall. Bokstaven er en etasjekode, vanligvis H for hovedetasje, men også K for Kjeller, eller L for loft brukes. De to første tallene angir etasje og de to siste leilighetens plassering.

Kontakt oss for pristilbud og god rabatter om du skal kjøpe inn H nummer skilt til hele borettslaget/sameiet.

kr 44,-
Lite og enkelt nummerskilt med rund form. Farge, utseende og feste kan endres. Skiltet er tilgjengelig i flere farger, som hvitt, svart, rødt, sølv/alu, messingfarge osv. Dette er graverte skilt i holdbar kvalitet der tallene graveres/risses inn og vil derfor aldri slites bort. Valgfri festemetode: Skruehull eller tape.
kr 50,-
Gravert skilt i plast for merking og nummerering av boder osv. Velg mellom flere farger. Holdbare skilt til en billig pris, passer meget bra for varig merking av boder i borettslag og sameier. Skiltene leveres med skruehull eller tape
kr 88,-
Små navneskilt i plast for merking av leiligheter hos borettslag og sameier. Liten hendig størrelse tilpasset plassering ved leilighetsdør, vanligvis sammen med ringeknappen.

Skiltene kommer som standard med tape på baksiden for enkel montering. Hvit er den mest vanlige fargen, men kan også leveres i blant annet alulook farge. Skal du kjøp inn til hele borettslaget/sameiet? Du får mengderabatter ved mange skilt.

kr 88,-
Små graverte skilt i plast med tekst og symbol for hovedstoppekran. Kan lages med valgfri tekst og symbol.
kr 88,-

Store rabatterpå skilt til ditt borettslag eller sameie

Ved større antall får du en meget billig og fordelaktig pris. Ved jevnlige innkjøp kan vi også tilby faste rabatter, enkel bestilling og rask levering. Kontakt oss med detaljer på antall osv, og vi kommer straks tilbake til deg med et godt tilbud på skilt til deres postkasser. Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss.

Trenger du hjelp til å bestille riktige skilt til ditt borettslag/sameie? Ring 700 65500 nå!

Du kan bestille i nettbutikken eller pr. mail. Skriv da nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.

Ønsker du pris på et større antall skilt, spesialtilpassede skilt eller avtale om fast leveranse av postkasseskilt/dørskilt? Send en forespørsel med dine ønsker til post@foldal.no, så kommer vi straks tilbake med tilbud til ditt sameie/borettslag.