Du har ingen varer i handlekurven.

Annen merking

Utover skilt og stempelprodukter så produserer og leverer vi et stort utvalg merkeprodukter. Som etiketter på rull, klistremerker, svimerking, sjablongmerking og ulike typer stempler for preging. Merking er det vi kan!

 
Velg kategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Elektrisk svijern med personlig motiv. Svijern er et fantastisk verktøy som gir fabelaktig, egenartet og varig merking på alle typer tre og en rekke andre materialer. Lages med logo og personlig motiv, velg mellom flere størrelser.
Fra kr 3 150,-
Elektrisk svijern med rundt motiv. Svijern er et fantastisk verktøy som gir fabelaktig, egenartet og varig merking på alle typer tre og en rekke andre materialer. Lages med logo og personlig motiv, velg mellom flere runde størrelser opptil 6cm diameter.
Fra kr 3 150,-
Svijern for tyverimerking av verktøy, datautstyr og andre eiendeler i plast. Lager permanente svimerker som ikke kan fjernes. Svijern er en lønnsom investering som garanterer sikker merking og effektivt hindrer tyveri og svinn av verktøy!
kr 2 575,-
Elektriske svijern i voksen størrelse, med opptil 35cm størrelse på svitrykket og 1400w effekt. For profesjonell svimerking.
Fra kr 7 725,-
Etiketter på rull, produsert raskt og rimelig. Etikettene trykkes digitalt (CMYK) i klare skarpe farger, og skjæres ut i tilpasset størrelse og fasong etter kundens ønsker. Vi benytter alle vanlige materialer i vår produksjon, som papiretiketter, vinyletiketter, eller transparent/gjennomsiktige plastetiketter. Alt til sin bruk. Etikettene kan også lamineres for super slitestyrke og holdbarhet om de skal brukes utendørs eller i krevende miljøer.

Send forespørsel på etiketter

Fortell oss dine etikett-ønsker og vi kommer straks tilbake med pristilbud. Vi tar designjobben og lager kostnadsfritt utkast til deg før produksjon, slik at du er trygg på at etikettene blir akkurat slik du ønsker.
Pris etter forespørsel
Pregestempel som lager pene blindpreg i alle typer papir opptil visittkort tykkelse. Brukes av skoler, fotografer og i en rekke andre profesjonelle sammehenger. Med dette pregestempelet får du et godt resultat.
Fra kr 1 244,-
Med ditt personlige lakksegl kan du stemple i smeltet voks og forsegle brev eller merke dokumenter og invitasjoner på eksklusivt vis. Laget i lekker finish i messing og tre. Din tekst og logomotiv graveres inn.
Fra kr 2 488,-
Sjablonger som lages med firmanavn eller valgfri tekst. Med en sjablong merker du raskt og enkelt alle type gjenstander og utstyr i bedriften, alt fra verktøykasser til stilaser kan merkes.
Fra kr 300,-
Slagstempel i herdet stål for preging av jern, stål og andre metaller. Graveres med tekst og logo i tilpasset størrelse.
Fra kr 1 538,-
Pregestempel som lager tydelige og pene preg i keramikk og leire. Rask og enkel merking med din personlige tekst og logo. Også for bruk på såpe.
Fra kr 375,-
Sprayflaske med merkespray for sjablongmerking. Tørker raskt og sitter godt, denne merkesprayen gir et optimalt resultat på de fleste materialer.
Fra kr 269,-
Lag personlige preg i papir, bøker, brullypsinvitasjoner osv. Pregestempel i liten og praktisk størrelse for tynne papirtyper. Lav pris gjør dette pregestempelet spesielt populært for hobbybruk.
Fra kr 931,-
Trenger du kun et lite antall klistremerker så er det billig og praktisk med klistremerker levert på ark. Selvklebende vinyl-klistremerker i god kvalitet med klare skarpe farger.
Fra kr 394,-
Tallsett og bokstavsett for preging i stål og metall. Stempler i god kvalitet som tåler å brukes. Leveres med tall/bokstavhøyde fra 2mm til 10mm.
Fra kr 623,-
Våre pregestempler har utbyttbart motiv. Ved behov for flere motiver kan du kjøpe disse løst istedet for komplett pregestempel. Å bytte mellom to pregemotiver gjøres raskt og enkelt på få sekunder.
Fra kr 550,-
Rød voks (også kalt lakk) tradisjonellt brukt til forsegling av brev og dokumenter.
kr 130,-
Merkesett med rull og 1 liter sjablongfarge. Med innebygd fargebeholder i rullen så gjøres sjablongmerkingen umye raskere og enklere enn med en tradisjonell malingsrull.
Fra kr 3 344,-
Komplett slagstempel sett med holder. For preging i stål og metall. Finnes i størrelser 2mm til 4mm bokstav og tallhøyde.
Fra kr 7 256,-
Slagstempel med 6 justerbare tall, 3-4mm tallhøyde. For preging i stål og metall.
Fra kr 8 988,-
Våre svijern har utbyttbart motiv slik at du enkelt kan veksle mellom flere motiver på samme svijern. Ved endringer eller behov for nytt motiv vil du dermed spare mye penger ved å kjøpe bare motiv istedet for komplett svijern. Bra for både lommeboken og miljøet!
Fra kr 1 675,-

Trenger du hjelp til å bestille riktig merkeprodukt? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket merkeprodukt for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestillinger pr. epost: Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.