Du har ingen varer i handlekurven.

Navnestempel for klær

Stempel som tåler vask. Med et stempel merker du barnas klær raskt og billig med navn og nummer

Stempling av klær og tekstiler

Stempeltrykk som tåler vask. Våre kunder spenner fra sykhjem og offentlige institusjoner til foreldre med unger i barnehage. 

Merk barnas klær med et stempel - raskt og enkelt!

Å stemple er en praktisk og morsom måte å merke klærne til barna på. Unngå å miste klær i barnehagen, merk barneklærne raskt og enkelt med navn, initialer eller personlig tekst. Velg blant flere design og skrifttyper.

  • Stempel for merking av klær og tekstiler.
  • Tåler vask, selv 90 grader.
  • Passer til bomull, silke og flere andre tekstiler uten impregnering/coating.
  • Personlig design, med valgfri tekst og grafikk

Store og små stempler

Vi har små stempel med innebygd blekk som er perfekt for travle foreldre som ønsker å holde orden på klærne til barna sine. Og vi har større stempel med separat stempelpute for deg som har behov for større stempeltrykk, for eksempel til merking av tøy på institusjoner.

Stempler for klær:
Filter
elementer per side
Billig og genialt stempelsett med bokstaver og tall. Sett sammen din egen stempeltekst og endre navn når som helst. Med dette stempelet merker du barnas klær på en smart og billig måte.
kr 122,- kr 188,-
Merk barnas klær raskt og enkelt med dette stempelet. Stempeltrykket tåler vask. Med et stempel kan du stemple flere tusen ganger, smart, billig og miljøvennlig.
Fra kr 263,-
Har du et Trodat eller Fant tekstilstempel som er tørt så kan du bytte stempelpute.
Fra kr 119,-
Stempel for bruk sammen med vannfast spesialblekk som tåler vask. En rask og enkel måte å merke klær og tekstiler på.
Fra kr 294,-
Stempelpute med filt egnet for påfylling av tekstilblekk og annet spesialblekk. Filten holder godt på blekket og i kombinasjon med lufttett tetningslist så hindrer dette rask uttørking.
kr 244,-
Stempelfarge som tåler vask, utviklet spesielt for stempling av klær og tekstiler. Stempeltrykket er vannfast og tåler vask i vaskemaskin opptil 90 grader.
Fra kr 163,-

Nå kan du stemple familiens klær istedet for å bruke navnelapper

Med et stempel og vår spesialfarge for tekstiler kan du enkelt og raskt merke familiens og barnas klær. Perfekt for barnehagen! Brukes også til å merke klær og håndklær på sykehus og andre institusjoner. Tekstilfargen tåler mange kokvask på 90° og stempeltrykket vil holde seg bra over tid. Kan brukes på de fleste typer tøy som f.eks. bomull og silke, men vil ikke sitte på klær som er impregnert eller har en form for coating. Enkelte tekstiler har også en behandling som gjør at stempeltrykket sitter bedre om tøyet vaskes én gang før stempling.

Trenger du hjelp til å bestille navnestempel for klær? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post@foldal.no.