Du har ingen varer i handlekurven.

Nummeratør og tallstempler

Stempler med manuell eller automatisk nummerering

Vi har alt du trenger for nummer merking med stempel. Enten det er snakk om å merke bilag med løpende nummerering, eller industriell merking med justerbare sifferkombinasjoner.

Velg ønsket nummerstempel
Filter
Stempel hovedsaklig brukt til automatisk nummerering av bilag, men kan også brukes i andre sammenhenger. For stempling på papir. Stempelet har flere innstillingsmuligheter, som økende nummer for hver stempling.
Fra kr 863,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-
Stempel med justerbare nummer og mulighet for fast tekst, eksempelvis Batchnummer, varenummer eller firmanavn. Tall/nummer endres manuelt. Inntil 10 siffer, still inn valgfri tallkombinasjon og hvor mange tall du ønsker å bruke på stempeltrykket.
Fra kr 1 138,-
Nummerstempel med justerbare tall og innebygt blekk. Tallene endres raskt og enkelt, og det er valgfritt hvor mange tall du ønsker å benytte (kan stilles blankt).
Fra kr 363,-
Nummerstempel i liten og praktisk størrelse med 6 justerbare tall. Du velger hvor mange tall du ønsker å benytte, stempelet stilles enkelt inn til å stemple hvilken som helst tallkombinasjon.
kr 219,-

Trenger du hjelp til å bestille stempel med justerbare nummer? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.