Du har ingen varer i handlekurven.

Om Foldal Stempel

I gamle dager ble stempel satt med blybokstaver

 

En 60 år lang historie om stempler og skilt

Foldal Stempel AS er familieeid bedrift med lange tradisjoner der spesialkunnskap har blitt opparbeid og ført videre til det som nå er tredje generasjon. Vi hadde vår opprinnelse allerede på 50-tallet, og de neste tiårene økte produksjonen og kundemassen jevnt og stødig, før den tok av for alvor på slutten av 80-tallet og frem til i dag.

Tradisjonsrik stempelproduksjon

Opp gjennom årene har produksjonen endret seg i takt med ny teknolgi har blitt tilgjengelig. Kontrastene er store. De første årtiene ble hver enkelt stempeltekst satt tålmodig sammen av løse blytyper, et møysommelig og tidkrevende arbeid med pinsett. Ferdig sammensatte blytyper ble deretter brukt til å prege en matrise som igjen var grunnlaget for å støpe den endelige stempelgummien gjennom en vulkaniseringsprosess.

Men det var den gang da. Nå har datasystemer og avansert laserteknologi overtatt og effektivisert produksjonen. Likevel kan vi med stolthet si at det ligger mye erfaring og opparbeidet fagkunnskap bak våre stempler. Noe vår store og trofaste kundemasse er et bevis på, gamle kunder kommer stadig tilbake til oss hver gang de trenger stempler. Og stempler vil det fortsatt være bruk for også i fremtiden.

Skilt og merkeprodukter

Det startet som et rent stempeleventyr for over 60 år siden, men det har hele tiden vært naturlig for oss å gradvis utvide produksjonen med relaterte produktsegmenter.

Vi startet tidlig med enkelte typer skilt, og med fokus på å tilby det våre kunder ønsker har vi i dag opparbeidet oss et komplett sortement skilt for både bedrifter og private hjem.

Også etiketter og ulike typer andre merkeprodukter har vært viktig for at skal kunne tilby komplette og rimelige løsninger innen skilting og merking.

Fra gründer-virksomhet til markedsleder

I dag er vi 10 ansatte og en av markedslederne innen vår bransje. Særlig innen stempel hvor vi er helt i front.

Fagkunnskap, produkter av beste kvalitet og vår alltid imøtekommende service-mentalitet har lagt grunnlaget for en stadig voksende mengde av fornøyde kunder og forhandlere.

Så der har du vår historie.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å prøve oss du også!

 

 

Stempel og skilt fra Foldal Stempel AS

 

Trenger du hjelp med din bestilling? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket produkt for å bestille i nettbutikken. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.