Du har ingen varer i handlekurven.

Opplysningsskilt

Holdbare skilt som gir god og tydelig informasjon

Opplysningsskilt er en billig og effektivt måte å formidle viktig informasjon på. Riktig skilt gjør en stor forskjell, blir bilister informert om at barn leker i veien så kjører de sakte. Blir hundeeiere informert om båndtvang så holder de hunden i bånd. Vi bruker materialer av høy kvalitet, våre skilt er laget for å vare og oppfyller bransjestandarder for holdbarhet og værbestandighet.

Kjøp skilt raskt og enkelt på nett

Velg et standard skilt eller tilpass ditt helt eget skiltdesign i nettbutikken. Vi kan også tilpasse skiltene for deg, send oss en epost med dine ønsker så lager vi utkast og pristilbud.

Velg ønsket type skilt:
Filter
elementer per side
Skilt for merking av beiteområde hvor det går storfe eller geit som bruker Nofence eller annet virtuelt gjerde. Holdbare skilt som sørger for varig merking av ditt Nofence beite.
Fra kr 275,-
Er løse hunder et problem? Husk å skilte områder der båndtvang gjelder. Dette skiltet har tydelig symbol og tekst som gjør det klart for hundeeiere at båndtvang gjelder og at alle må holde hunden sin i bånd på området.
Fra kr 369,-
Er hundebæsj et problem? Husk å skilte områder der hundebæsj ikke aksepteres. Dette skiltet har tydelig symbol og tekst som gjør det klart for hundeeiere at alle må bruke pose og pent plukke opp etter hunden sin.
Fra kr 369,-
Skilt som minner om båndtvang. Med tydelig symbol og tekst på flere språk så er dette et skilt som sørger for at alle hundeeiere holder hunden i bånd.
Fra kr 369,-
"Barn leker" skilt som gjør bilister oppmerksomme på at små barn kan leke i veibanen. Skiltet har tydelig tekst og symbol som sikrer at kjørende senker farten og kjører forsiktig forbi.
Fra kr 369,-
"Barn leikar" skilt som gjer køyrande merksame på fare for born i vegbana. Skiltet har nynorsk tekst "Barn leikar, køyr varsamt". Unngå farlege situasjonar og ulykker med eit tydelig skilt.
Fra kr 369,-

Trenger du hjelp til å bestille skilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Kjøp billig: Store rabatter ved mange skilt

I nettbutikken får du fast 15% mengderabatt ved 10stk skilt. Det trenger ikke være like skilt, rabatten gjelder totalt antall pr. ordre. Mer om rabatter og priser.

 

Trenger du mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker. Enkelt og greit. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!