Du har ingen varer i handlekurven.

Parkeringsskilt og privatrettslige skilt

Privatrettslige skilt

På privat eiendom er det du som bestemmer, og riktig og tydelig skilting vil effektivt hindre uønsket ferdsel og at publikum respekterer grunneiers bestemmelser. Det samme gjelder for sameier/borettslags private fellesområder.

Kjøp skilt raskt og enkelt på nett

Velg et standard skilt eller tilpass ditt helt eget skiltdesign i nettbutikken. Vi kan også tilpasse skiltene for deg, send oss en epost med dine ønsker så lager vi utkast og pristilbud.

Velg ønsket type skilt:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
For deg som ønsker parkeringsskilt med egendefinert tekst eller tilpasset plassering av symboler og piler. Velg blant standard skiltmaler og rediger disse slik at du får et parkeringsskilt som passer akkurat til ditt behov.
Fra kr 369,-
Skilt for merking av beiteområde hvor det går storfe eller geit som bruker Nofence eller annet virtuelt gjerde. Holdbare skilt som sørger for varig merking av ditt Nofence beite.
Fra kr 275,-
Skilt for kameraovervåkning, med ansvarstekst. Med dette skiltet sørger du for tydelig merking av område som er kameraovervåket. Skiltet er beregnet spesielt for tilfeller der navn og nummer på den ansvarlige for overvåkningen må fremkomme, dette trykkes på skiltet. Holdbar kvalitet for varig merking både ute og inne.
Fra kr 369,-
Parkeringskilt i aluminium med blått P-symbol og mulighet for egen tekst. Skriv inn teksten du ønsker på skiltet. Skilt i holdbar kvalitet for varig merking av din parkeringsplass.
Fra kr 494,-
Er løse hunder et problem? Husk å skilte områder der båndtvang gjelder. Dette skiltet har tydelig symbol og tekst som gjør det klart for hundeeiere at båndtvang gjelder og at alle må holde hunden sin i bånd på området.
Fra kr 369,-
Skilt for kameraovervåkning. Med dette skiltet sørger du for tydelig merking av område som er kameraovervåket. Blått skilt med tydelig tekst og bilde av kameraovervåkning. Holdbar kvalitetsskilt for varig merking både ute og inne.
Fra kr 369,-
Er hundebæsj et problem? Husk å skilte områder der hundebæsj ikke aksepteres. Dette skiltet har tydelig symbol og tekst som gjør det klart for hundeeiere at alle må bruke pose og pent plukke opp etter hunden sin.
Fra kr 369,-
Skilt som minner om båndtvang. Med tydelig symbol og tekst på flere språk så er dette et skilt som sørger for at alle hundeeiere holder hunden i bånd.
Fra kr 369,-
"Barn leker" skilt som gjør bilister oppmerksomme på at små barn kan leke i veibanen. Skiltet har tydelig tekst og symbol som sikrer at kjørende senker farten og kjører forsiktig forbi.
Fra kr 369,-
Parkeringsskilt for skilting av privat vei der gjennomkjøring ikke er tillatt. Skiltet har hvit farge med tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket ferdsel og gjenomkjøring på privat vei.
Fra kr 369,-
"Barn leikar" skilt som gjer køyrande merksame på fare for born i vegbana. Skiltet har nynorsk tekst "Barn leikar, køyr varsamt". Unngå farlege situasjonar og ulykker med eit tydelig skilt.
Fra kr 369,-
Parkering forbudt skilt med piler som markerer at det ikke er lov å parkere på området. Skiltet har tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket parkering.
Fra kr 369,-
Skilt i aluminium for varig merking både ute og inne. Skiltet lages med ønsket tekst og kan festes både på vegg og stolpe. Velg mellom flere størrelser.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av parkeringsplass forbeholdt dine gjester. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt med navn som viser hvem som kan disponere parkeringsplassen. Teksten bestemmer du, det kan være firmanavn, bilnummer, sameie eller lignende. Skiltet hindrer uønsket parkering og sørger for at parkeringsplassen kun brukes av de som har rett til å parkere der.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av parkeringsplass forbeholdt dine kunder. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel.
Fra kr 494,-
Skiltfeste for standard 60mm diameter skiltstolpe. Festet skrues fast i skiltet og klemmes rundt stolpen. Skruer følger med.
kr 238,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av privat parkeringsplass. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel for eiers regning.
Fra kr 494,-
Skilt for privat eiendom. Med tydelig tekst og symbol er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på privat eiendom.
Fra kr 369,-
Skilt for privat brygge, fisking forbudt. Med tydelig tekst og symbol er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på privat brygge og du unngår at uvedkommne tar seg til rette med fiske.
Fra kr 369,-

 

Skilt med annen tekst eller utseende?

Vi produserer forbudsskilt for alle behov. Ønsker du annen tekst/utseende/størrelse enn standardskiltene så kan du lage dette selv i nettsidens skiltdesigner: Lag ditt eget skiltmotiv her.

Vi kan også lage et utkast til deg. Send din forespørsel til post@foldal.no med tekst, størrelse og dine ønsker, så får du et utkast til godkjenning.

 

Hva er et privatrettslig skilt?

Privatrettslige skilt brukes for å regulere adgangen til en privat eiendom eller et område, og for å informere besøkende om regler og begrensninger som gjelder på dette området. For eksempel parkering forbudt. Skilt kan også brukes til å beskytte eiendommen mot uønskede aktiviteter eller handlinger, som for eksempel hærverk eller tyveri.

Eksempler på situasjoner hvor det kan være nødvendig å bruke privatrettslige skilt inkluderer parkeringsplasser, boligområder, idrettsanlegg og industriområder. Skiltene kan informere besøkende om parkeringsregler, adgangsbegrensninger, ansvarsbegrensninger eller andre viktige opplysninger som gjelder på eiendommen.

Bruk av privatrettslige skilt er også viktig for å beskytte eierens eller forvalterens ansvar og for å unngå potensielle erstatningskrav eller rettslige prosedyrer. Ved å bruke skilt for å informere besøkende om regler og begrensninger, kan eieren eller forvalteren vise at de har gjort sitt beste for å kommunisere disse opplysningene og minimere risikoen for uønskede hendelser.

 

Privat, parkering forbudt skilt. Festet med strips på netting gjerde

Feste og montering av skilt

Montering av skilt kan gjøres på mange måter. Med strips kan du enkelt feste skiltet til blant annet nettinggjerde, som vist på bildet. Har du et fast underlag så er det vanlig å skru skiltet fast, for eksempel på trevegg, murvegg, gjerde og alle typer underlag som kan skrues i. Mindre skiltstørrelser kan også limes fast med monteringslim som tec7 eller sikaflex.

Skal skiltet festes på skiltstolpe i stål så kan du få skiltet levert med stolpefeste/skiltklammer.

Trenger du hjelp til å bestille skilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Kjøp billig: Store rabatter ved mange skilt

I nettbutikken får du fast 15% mengderabatt ved 10stk skilt. Det trenger ikke være like skilt, rabatten gjelder totalt antall pr. ordre. Mer om rabatter og priser.

 

Trenger du mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker. Enkelt og greit. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!