Du har ingen varer i handlekurven.

Plastskilt

Plastskilt for holdbar og rimelig skilting

Plastskilt er det mest brukt til små og mellomstore skiltstørrelser. Et rimelig materiale med meget god holdbarhet gir funksjonelle skilt til en billig pris.

Graverte skilt eller fargetrykk

Vi produserer flere typer plastskilt. Rimeligst er graverte skilt der tekst og logo graveres/risses inn i skiltet, det er ekstremt holdbart og vil aldri kunne slites bort. Ved behov for fargelogo eller spesifikke farger så trykker vi skiltene. Vår moderne maskinpark sørger for topp resultat.

Velg ønsket skilt:
Filter
elementer per side
Graverte plastskilt i slitsterk og holdbar kvalitet. Tekst og logo risses inn i skiltet og vil ikke kunne slites bort. Både store og små skiltstørrelser til en lang rekke forskjellige bruksområder, både ute og innendørs.
Fra kr 88,-
Pene og enkle skilt i plast med fargetrykk. Her får du firmalogo i riktige farger. Skiltene kan leveres med skruehull, eller tape for enkel montering.
Fra kr 123,-

Trenger du hjelp til å bestille plastskilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.