Du har ingen varer i handlekurven.

Praktiske skilt for bedrifter

Filter
elementer per side
Enkelt navneskilt med teksten "Under opplæring". Det anbefales at alle nyansatte i serviceyrker bruker et "Under opplæring" skilt. Å ha et skilt på brystet er en god trygghet for den nyansatte. Skiltet gjør kunden oppmerksom på at den ansatte ikke enda er fullt utlært, og dermed blir man mildere innstilt med større forståelse for at den nyansatte gjerne bruker litt lenger tid, eller ikke har full kontroll på alt enda. Større tålmodighet fra kunden vil gjøre den nyansatte tryggere, og dermed gjøre en bedre jobb. "Under opplæring" skilt kan brukes igjen og igjen i mange år. Når den ansatte er utlært, så er det vanlig at hun/han får eget skilt med navn og tittel. Hos oss får du mengderabatter på navneskilt. Be om tilbud ved store antall.
kr 100,-
Du kan tilpasse utseende på dette skiltet. Som standard har skiltet symboler og tekst for toalett og retningspil. Dette kan du endre før bestilling. Skiltet har hull for takoppheng.
kr 575,-
Skilt i aluminium med avstandsknotter, lages med valgfri tekst og firmalogo. Holdbart skilt for utendørs bruk, festes gjerne ved inngangsdør til kontorbygg. Men kan like godt skrues på veggen inne i et kontorbygg. Velg mellom flere skilt størrelser.
kr 575,-
Skilt som effektivt opplyser om at bryggen er privat slik at uvedkommende holder seg borte fra bryggen. Du vil unngå både uønsket fiske, ferdsel og at noen legger til med båt. Skiltet lages i holdbar aluminium kvalitet. Tekst, skiltfarge og størrelse kan du tilpasse før bestilling. Husk å velge ønsket størrelse på skiltet.
kr 456,-
Dørskilt i akryl (pleksiglass) i praktisk størrelse, lages med firmalogo eller valgfri tekst. Pent skilt med avstandsknotter i rustfritt stål. Brukes blant annet til å merke kontor og bedriftens lokaler.
kr 436,-
Mal på navneskilt med vindu for utbyttbart navn. Lages med din firmalogo. Aluminium, messing eller hvit farge på skiltet
kr 148,-
Ledig/opptatt skyveskilt med engelsk tekst. Skyveskilt med 2 felter, velg hvilket budskap skiltet skal vise. Du kan endre og tilpasse teksten før bestilling. Standard tekst er Welcome i grønn og Busy i rød farge. Engelsk tekst på skiltet er fornuftig å bruke for å være sikker på at andre enn norskspråklige også forstår, og du slipper forstyrrelser eller misforståelser.
kr 350,-
Standard skilt for salg av fiskekort. På skiltet er det viktig å få med hvilket vann eller elv fiskekortet gjelder for, priser på dagskort og årskort og hvordan man betaler. Du kan tilpasse skiltteksten før bestilling.
kr 456,-
Skilt med navn på bedrifter og etasje. Pent skilt i akryl med avstandstykker i rustfritt stål.
kr 561,-
Lages med firmalogo og valgfri tekst. Pene skilt i akryl med avstandstykker i rustfritt stål. Synliggjør bedriften din.
kr 561,-
Pene toalettskilt i akryl med avstandstykker i rustfritt stål.
kr 561,-
Nummerskilt i akryl til hotellrom, leiligheter og lignende.
kr 436,-
Dørskilt i akryl for bedrifter. Skriv inn firmanavn.
kr 750,-
Dørskilt i akryl for advokater og bedrifter. Redigerbar tekst.
kr 1 000,-
Mal på bordskilt for resepsjon. Trykkes med logo i farger uten ekstra kostnad
kr 363,-
Stilig og informativt bordskilt med valgfri tekst.
kr 488,-
Skilt i akryl/plexiglass, standard eksempel med åpningstider. Legg inn egen tekst.
kr 1 000,-
Stort infoskilt. Trykk for å redigere/endre tekst.
kr 1 000,-
Skilt med doble trådløse ringeklokker og egen tekst. Besøkende kunder kan ringe på for å varsle to forskjellige steder, f.eks. lager eller butikk. Du kan tilpasse med egen tekst og logo
kr 1 994,-
Skilt med to trådløse ringeklokker. F.eks. til 2 leiligheter eller til leietaker / hybel og deg selv. Lages med tilpasset tekst og motiv.
kr 1 994,-