Du har ingen varer i handlekurven.

Pregestempler for papir

Personlig pregestempel for papir,  lag flotte pregetrykk i alle typer papir
Pregestempel i høy kvalitet for profesjonell bruk, til preging av vitnemål og offisielle dokumenter for firma og offentlig
Pregestempel som lager flotte blindpreg. Preg personlig monogram eller logo i kort, invitasjoner, brev og alle typer papir.

Personlig pregestempel - Flotte pregetrykk i alle typer papir

Med et personlig pregestempel lager du flotte pregetrykk i alle typer papir. Vi har to modeller som egner seg til en lang rekke bruksomårder. Lages med ønsket tekst, firmalogo eller personlig monogram. De fleste logoer og skrifttyper kan brukes.

Pregestempler for både hobby og profesjonell bruk

Bordmodellen brukes gjerne til preging av skolens vitnemål, fagbrev/svennebrev eller preging av offisielle dokumenter og tykkere papir som visittkort og fotografi. Med bordmodellen er du sikret best mulig resultat.

Den håndholdte modellen er et rimelig alternativ som passer bra for tynnere papir og deg som skal prege mindre mengder, som f.eks. merke bryllupsinvitasjoner og bryllupsprogram eller bøker, kort og dokumenter av privat art. Et blindpreg tilfører en stilig og eksklusiv touch!

Velg ønsket pregestempel:
Filter
elementer per side
Pregestempel som lager pene blindpreg i alle typer papir opptil visittkort tykkelse. Brukes av skoler, fotografer og i en rekke andre profesjonelle sammehenger. Med dette pregestempelet får du et godt resultat.
Fra kr 1 244,-
Lag personlige preg i papir, bøker, brullypsinvitasjoner osv. Pregestempel i liten og praktisk størrelse for tynne papirtyper. Lav pris gjør dette pregestempelet spesielt populært for hobbybruk.
Fra kr 931,-
Våre pregestempler har utbyttbart motiv. Ved behov for flere motiver kan du kjøpe disse løst istedet for komplett pregestempel. Å bytte mellom to pregemotiver gjøres raskt og enkelt på få sekunder.
Fra kr 550,-
Etiketter for bruk sammen med pregestempel. Finnes gull, sølv og rød farge. En etikett kan lett klistres der pregesetempelet ikke kommer til.
Fra kr 19,-

Detaljnivå på logomotiv

Vårt produksjonsutstyr gjør det mulig å gravere selv detaljerte logoer og skrifttyper, men sørg da for at du velger en stor størrelse for god lesbarhet. Små detaljer og liten skrift vil få begrenset lesbarhet. Forøvrig er det greit å være klar over at jo enklere motivet er jo lettere vil det bli å prege inn i papiret og jo tykkere papir kan du prege.

 

Papirtykkelse

Med våre pregestempler kan du prege de aller fleste papirtyper. Skal du prege tykt papir så anbefaler vi å velge bordmodellen. Merk at papirkonsistensen og detaljnivået på motivet som utgjør to faktorer som påvirker hvor tykt papir du kan prege. Et enklere motiv vil være lettere å prege inn enn et detaljert motiv.

  • Bordmodell: Fra 80g kopipapir opp til ca. 300g visittkort tykkelse (eller tykkere, kommer på motiv og papirkvalitet)*
  • Håndholdt modell: Fra 80g kopipapir opp til ca. 150g papirtykkelse (eller tykkere, kommer ann på motiv og papirkvalitet)*

* Dette er veiledende anslag og ingen absolutte grenser. For tykkere papir/papp så er papirets konsistens gjerne viktigere enn tykkelsen. En tykk papirtype med myk og luftig konsistens vil være langt lettere å prege i enn en kompakt og hard papirtype. Les også info om motivdetaljer. Et enkelt motiv motiv er lettere å prege inn enn et detaljert motiv.

 

Rekkevidde inn på arket

Alle pregestempler har en begrensning på hvor langt de når inn på dokumentet.

  • Bordmodell: Inntil 60mm rekkevidde
  • Håndholdt modell: Inntil 44mm rekkevidde

Dette er rekkevidde målt fra kanten av arket til midten på pregetrykket.

 

Viktig å huske når du bestiller pregestempel:

  1. Pregetrykk kan lages ganske detaljert, men ikke like detaljert som vanlige stempler
  2. Jo mer detaljer jo tyngre vil det bli å prege motivet inn i arket
  3. Anbefalt minimum fontstørrelse: 10pkt (jo større jo bedre!)
  4. VIKTIG! Er du avhengig av å merke et bestemt sted på arket? Opplys om dette ved bestilling, så monterer vi klisjeene i henhold til dine ønsker. Du kan selvsagt prege fra den siden du ønsker, men da kan trykket bli opp/ned eller på kant. Skal trykket vises riktig vei når du preger med innstikk fra toppen eller fra bunnen av arket? Evt. fra høyre eller venstre? Husk å spesifiser dette i kommentarfeltet ved bestilling! OBS: Uten tilbakemelding monterer vi som standard for preging inn langs bunnen av arket!
 
Et pregestempel har begrenset rekkevidde, preg fra en side av arket

Si fra ved bestilling hvor på arket du skal prege. På visittkort, etiketter og små dokumenter er dette ikke så aktuelt, da når du uansett til overalt.

 

Trenger du hjelp til å bestille pregestempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type pregestempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.