Du har ingen varer i handlekurven.

Preging

Preging er enkelt med et stempel. Preg i papir, metall og voks, vi har stempelet du trenger.

Stempler for preging av papir, metall, voks og keramikk

Vi har pregeverktøyet du trenger. Skal du prege papir, visittkort, vitnemål, foto, bryllupsinvitasjoner eller lignende, så gjør et pregestempel jobben på en utmerket måte. Vi har også lakksegl til å stemple i smeltet rød voks/lakk, akkurat slik de brukte i gamle dager til å forsegle brev eller merke offisielle dokumenter. Laget i gravert messing med lakkert trehåndtak ser våre lakksegl veldig eksklusive og flotte ut. Ordentlig håndverk, akkurat som i gamle dager. Vi spesialgraverer motivet, med din tekst, logo eller monogram.

Velg kategori pregestempel:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Pregestempel som lager pene blindpreg i alle typer papir opptil visittkort tykkelse. Brukes av skoler, fotografer og i en rekke andre profesjonelle sammehenger. Med dette pregestempelet får du et godt resultat.
Fra kr 1 244,-
Med ditt personlige lakksegl kan du stemple i smeltet voks og forsegle brev eller merke dokumenter og invitasjoner på eksklusivt vis. Laget i lekker finish i messing og tre. Din tekst og logomotiv graveres inn.
Fra kr 2 488,-
Slagstempel i herdet stål for preging av jern, stål og andre metaller. Graveres med tekst og logo i tilpasset størrelse.
Fra kr 1 538,-
Pregestempel som lager tydelige og pene preg i keramikk og leire. Rask og enkel merking med din personlige tekst og logo. Også for bruk på såpe.
Fra kr 375,-
Lag personlige preg i papir, bøker, brullypsinvitasjoner osv. Pregestempel i liten og praktisk størrelse for tynne papirtyper. Lav pris gjør dette pregestempelet spesielt populært for hobbybruk.
Fra kr 931,-
Tallsett og bokstavsett for preging i stål og metall. Stempler i god kvalitet som tåler å brukes. Leveres med tall/bokstavhøyde fra 2mm til 10mm.
Fra kr 623,-
Våre pregestempler har utbyttbart motiv. Ved behov for flere motiver kan du kjøpe disse løst istedet for komplett pregestempel. Å bytte mellom to pregemotiver gjøres raskt og enkelt på få sekunder.
Fra kr 550,-
Rød voks (også kalt lakk) tradisjonellt brukt til forsegling av brev og dokumenter.
kr 130,-
Komplett slagstempel sett med holder. For preging i stål og metall. Finnes i størrelser 2mm til 4mm bokstav og tallhøyde.
Fra kr 7 256,-
Slagstempel med 6 justerbare tall, 3-4mm tallhøyde. For preging i stål og metall.
Fra kr 8 988,-
Etiketter for bruk sammen med pregestempel. Finnes gull, sølv og rød farge. En etikett kan lett klistres der pregesetempelet ikke kommer til.
Fra kr 19,-

Trenger du hjelp til å bestille pregeverktøy? Ring 700 65500 nå!

Velg ønsket produkt for å bestille i nettbutikken.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.