Du har ingen varer i handlekurven.

Runde stempler

Stort utvalg runde stempler, lages med rund tekst og logo. Stempel med rund form gir et rundt stempeltrykk.

Runde stempler

I noen sammenhenger er et rundt stempel nødvendig eller påkrevd. Andre ganger er det bare mer praktisk. Enten det er eksportdokumenter som skal stemples eller du trenger et rundt stempel for kvalitetskontroll eller inngangsmerking, så har vi stemplene du trenger. Vi leverer runde stempler i alle størrelser, lages med ønsket tekst og logo uten ekstra kostnad.

Velg ønsket type stempel:
Filter
elementer per side
Bestselgende stempel i rund utførelse som lages med rundt stempeltrykk med tekst og logomotiv. Du velger størrelse og utseende, her finnes alle muligheter for tilpasning. Stempelet har innebygd blekk og er enkelt i bruk.
Fra kr 313,-
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 313,-
Runde stempler i små og store størrelser, stempeltrykket lages i den diameteren du ønsker. Velg en rund stempelstørrelse som passer deg. Trodat er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 325,-
Med dette stempelet kan du raskt merke papirposene dine med logotrykk. Unngå kostbare trykkerikostnader, med et stempel kan kjøp billige papirposer og stemple så mange poser som du trenger.
Fra kr 1 000,-
Små runde stempler med størrelse opptil 2cm diameter. Lages med din tekst logo. Liten og praktisk størrelse. Stemplene har innebygd blekk og er enkle i bruk.
Fra kr 308,-

Trenger du hjelp til å bestille et rundt stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.