Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt for parkering og privat område

Privat eiendom skilt, ingen adgang - Privatrettslig forbudsskilt

Skilting av privat eiendom og parkeringsplasser

Med riktig skilting så unngår du ønsket ferdsel på privat eiendom eller at uvedkomne parkerer eller sperrer private parkeringsplasser. På privat eiendom er det du som bestemmer, og skilting av parkeringsplasser og privat eiendom er ofte helt nødvendig for å unngå at uvedkomne tar seg til rette.

Parkering forbudt skilt

Hos oss får du kjøpt skilt som hindrer uønsket parking på din private parkeringsplass, eller parkeringsplasser tilhørende et firma eller sameie. Forbud vil bli respektert straks riktig skilting er på plass. 

Velg ønsket skilt:
Filter
elementer per side
For deg som ønsker parkeringsskilt med egendefinert tekst eller tilpasset plassering av symboler og piler. Velg blant standard skiltmaler og rediger disse slik at du får et parkeringsskilt som passer akkurat til ditt behov.
Fra kr 369,-
Parkeringskilt i aluminium med blått P-symbol og mulighet for egen tekst. Skriv inn teksten du ønsker på skiltet. Skilt i holdbar kvalitet for varig merking av din parkeringsplass.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt for skilting av privat vei der gjennomkjøring ikke er tillatt. Skiltet har hvit farge med tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket ferdsel og gjenomkjøring på privat vei.
Fra kr 369,-
Parkering forbudt skilt med piler som markerer at det ikke er lov å parkere på området. Skiltet har tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket parkering.
Fra kr 369,-
Skilt i aluminium for varig merking både ute og inne. Skiltet lages med ønsket tekst og kan festes både på vegg og stolpe. Velg mellom flere størrelser.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av parkeringsplass forbeholdt dine gjester. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt med navn som viser hvem som kan disponere parkeringsplassen. Teksten bestemmer du, det kan være firmanavn, bilnummer, sameie eller lignende. Skiltet hindrer uønsket parkering og sørger for at parkeringsplassen kun brukes av de som har rett til å parkere der.
Fra kr 494,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av parkeringsplass forbeholdt dine kunder. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel.
Fra kr 494,-
Skiltfeste for standard 60mm diameter skiltstolpe. Festet skrues fast i skiltet og klemmes rundt stolpen. Skruer følger med.
kr 238,-
Parkeringsskilt for tydelig skilting av privat parkeringsplass. Skiltet hindrer uønsket parkering, og varsler om at borttauing skjer uten varsel for eiers regning.
Fra kr 494,-
Skilt for privat eiendom. Med tydelig tekst og symbol er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på privat eiendom.
Fra kr 369,-
Skilt for privat brygge, fisking forbudt. Med tydelig tekst og symbol er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på privat brygge og du unngår at uvedkommne tar seg til rette med fiske.
Fra kr 369,-
Skilt som viser at camping er forbudt på området. Med tydelig tekst og symbol er dette et skilt som hindrer uønsket camping og du unngår at uvedkommne tar seg til rette med telt eller bobil.
Fra kr 369,-
Parkeringsskilt for skilting av privat parkeringsplass eller privat innkjørsel. Skiltet har svart farge med tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket parkering.
Fra kr 369,-
Parkeringsskilt for skilting av privat parkeringsplass eller privat innkjørsel. Skiltet har hvit farge med tydelig symbol og tekst som hindrer uønsket parkering.
Fra kr 369,-
Skilt for privat vei og eiendom. Med tydelig tekst og store bokstaver er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på privat vei.
Fra kr 494,-
Skilt for sætrevei eller privat vei hvor kjøring er tillatt kun for grunneiere. Med tydelig tekst og store bokstaver er dette et skilt som hindrer uønsket ferdsel på veien.
Fra kr 494,-
Skilt som reserverer parkering ved ladestasjon for elbil. Standard godkjent utforming. Skilt til bruk for firma og kommuner som har parkeringsplasser med ladestasjon for elbil. Skiltet har symbol for elbil lading og teksten "Reservert elbil". Skiltet kan også lages med annen tekst.
kr 456,-
Skilt i aluminium for merking av parkeringsplass for bil med registreringsnummer. Lages med valgfri tekst. For bedrifter og offentlige virksomheter med egne parkeringsplasser. Holdbart skilt for utendørs bruk.
kr 494,-
Skilt i aluminium for reservering av parkeringsplass. Lages med din firmalogo eller valgfritt navn. Velg mellom flere farger og fester.
kr 675,-

Skilt med annen tekst eller utseende?

Vi produserer forbudsskilt for alle behov. Ønsker du annen tekst/utseende/størrelse enn standardskiltene så kan du lage dette selv i nettsidens skiltdesigner: Lag ditt eget skiltmotiv her.

Vi kan også lage et utkast til deg. Send din forespørsel til post@foldal.no med tekst, størrelse og dine ønsker, så får du et utkast til godkjenning.

Privat, parkering forbudt skilt. Festet med strips på netting gjerde

Feste og montering av skilt

Montering av skilt kan gjøres på mange måter. Med strips kan du enkelt feste skiltet til blant annet nettinggjerde, som vist på bildet. Har du et fast underlag så er det vanlig å skru skiltet fast, for eksempel på trevegg, murvegg, gjerde og alle typer underlag som kan skrues i. Mindre skiltstørrelser kan også limes fast med monteringslim som tec7 eller sikaflex.

Skal skiltet festes på skiltstolpe i stål så kan du få skiltet levert med stolpefeste/skiltklammer.

Trenger du hjelp til å bestille skilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg deretter størrelse og hvordan du ønsker skiltet

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Kjøp billig: Store rabatter ved mange skilt

I nettbutikken får du fast 15% mengderabatt ved 10stk skilt. Det trenger ikke være like skilt, rabatten gjelder totalt antall pr. ordre. Mer om rabatter og priser.

 

Trenger du mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker. Enkelt og greit. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!