Du har ingen varer i handlekurven.

Skilt i plast og aluminium

Skal jeg velge skilt i aluminium eller plast?

Begge materialer har sine fordeler. Ved behov for større skilt, særlig utendørs, så vil skilt i aluminium være det beste valget. Aluminium er et holdbart og stabilt materiale. Hvitlakkerte aluminiumskilt er mest brukt da det kombinerer holdbarhet med lesbarhet. I tillegg så har vi også sortlakkert aluminium og natur alufinish. For utendørsmerking med store skilt så anbefaler vi skilt i aluminium.

Plast er det foretrukne materialet for små og mellomstore skilt. Det er vel så holdbart som aluminium, og det er billigere. Plastskilt brukes mye som merkeskilt. Vi bruker plastlaminat av god kvalitet, og i tillegg til klassisk enkle hvite plastskilt så tilbyr vi også skilt i mer innbydende aluminium-look eller messing-look finish. Mye brukt til innendørs skilt av kontorer, boder osv. Til innendørs merking anbefaler vi skilt i plast. Det er billig, varig og ser bra ut.

Skiltene med tekst og motiv etter dine ønsker

Skiltene lages med tekst, logo og motiv slik du ønsker det. Utform dine skilt selv i nettbutikken, eller la oss gjøre det for deg.

Velg skiltkategori:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Skilt i aluminium for bruk til all type skilting utendørs. Produseres med logo og tekst i farger etter ditt behov. Velg mellom hvitlakkert eller aluminium-finish og mange størrelser.
Fra kr 438,-
Små merkeskilt som egner seg til all type merking. Leveres med ønsket tekst og kan kappes akkurat i den størrelsen du trenger. Velg mellom flere farger.
Fra kr 44,-
Graverte plastskilt i slitsterk og holdbar kvalitet. Tekst og logo risses inn i skiltet og vil ikke kunne slites bort. Både store og små skiltstørrelser til en lang rekke forskjellige bruksområder, både ute og innendørs.
Fra kr 88,-
Pene og enkle skilt i plast med fargetrykk. Her får du firmalogo i riktige farger. Skiltene kan leveres med skruehull, eller tape for enkel montering.
Fra kr 123,-
Fritthengende skilt med hull for takoppheng, festes i taket. Hengende skilt gir god synlighet. Leveres ferdig hullet, bruk vårt wire-feste (tilbehør) eller heng opp skiltet med kroker, kjetting, hyssing eller lignende.
Fra kr 500,-
Er du hobbysnekker og lager møbler? Disse små skilt er tilpasset nettopp for deg som vil merke møbler og andre ting du produserer.
Fra kr 481,-

Trenger du hjelp til å bestille skilt? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type skilt, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.

Kjøp billig: Store rabatter ved mange skilt

I nettbutikken får du fast 15% mengderabatt ved 10stk skilt. Det trenger ikke være like skilt, rabatten gjelder totalt antall pr. ordre. Mer om rabatter og priser.

 

Trenger du mange skilt? Send oss en epost med forespørsel på hva du trenger, så kommer vi straks tilbake med pristilbud. Vi kan også lage utkast og tilpasse skiltene akkurat slik du ønsker. Enkelt og greit. Vi tilbyr EHF faktura, rask levering og topp service.

Det lønner seg å kjøpe skilt hos oss!