Du har ingen varer i handlekurven.

Slagstempler for stål og metaller

Med et slagstempel kan enkelt slå inn et permanent preg i metall. Vi spesialgraverer ønsket tekst og logo, i tillegg har vi standard løse tall og bokstavsett i mange størrelser. Vi har også stålstempel med justerbare tall slik at du kjapt og enkelt kan endre tallrekke.

Stempler i herdet stål av høy kvalitet

Å stemple i metall krever kraft av den som svinger hammeren, men det krever også styrke av stempelstålet, derfor bruker vi utelukkende herdet stål av høy kvalitet i våre slagstempler. Enten du skal prege stål, messing, kobber, jern, aluminium eller andre metaller, så kan du være sikker på at du får et godt verktøy til jobben.

Velg slagstempel:
Filter
elementer per side
Slagstempel i herdet stål for preging av jern, stål og andre metaller. Graveres med tekst og logo i tilpasset størrelse.
Fra kr 1 538,-
Tallsett og bokstavsett for preging i stål og metall. Stempler i god kvalitet som tåler å brukes. Leveres med tall/bokstavhøyde fra 2mm til 10mm.
Fra kr 623,-
Komplett slagstempel sett med holder. For preging i stål og metall. Finnes i størrelser 2mm til 4mm bokstav og tallhøyde.
Fra kr 7 256,-
Slagstempel med 6 justerbare tall, 3-4mm tallhøyde. For preging i stål og metall.
Fra kr 8 988,-

Stålstempling

Våre slagstempler graveres konisk, det vil si spiss i front og så bredere jo dypere graveringen går for å sikre maksimal styrke og stabilitet. Litt som en pyramide kan man si. Dette er en forutsetning for at motivet skal være mulig å prege inn i metallet, for jo mer som skal preges inn jo større kraft trengs. Ønsker du å stemple egen logo i metall så vær klar over at det er begrensninger på hva som er mulig. For varmt stål er begrensningene mindre. 

Trenger du hjelp til å bestille slagstempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, og så størrelse. Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.