Du har ingen varer i handlekurven.

Stempling av plast og metall

Stazon. Vannfast og hurtigtørkende stempel for stempling av plast, glanset papir, metall, glass og harde materialer.

Vannfast blekk som sitter på plast, glass og metall

Stempler med hurtigtørkende og vannfast stempelpute som sitter godt på alle typer harde materialer. Spesielt godt egnet for glanset papir, plastbelagte klistrelapper, metall, glass, plast og hardplast, akryl, skinn/lær, laminert papir, fotopapir, keramikk og tilsvarende.

Stazon stempelpute og valgfritt stempel

Stazon stempelpute med spesialblekk som tørker raskt og sitter godt på materialer der vanlig stempelfarge ikke duger. Brukes sammen med valgfritt stempel, f.eks. tradisjonelt stempel med ønsket tekst / logomotiv. Du kan også bruke stempel med justerbare eller dato.

Velg stempel:
Filter
elementer per side
Hurtigtørkende og vannfast stempelpute for stempling på krevende materialer der vanlig stempelblekk ikke sitter. Gir flotte og varige stempeltrykk på blant annet metall, plast og glass. Velg mellom flere farger.
Fra kr 150,-
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 219,-
Klassisk stempel til bruk på stempelpute. Kan brukes på alle typer stempelputer. Stempelet er laget i ekte treverk og gir en fantastisk kvalitetsfølelse.
Fra kr 313,-
Datostempel som brukes på stempelpute. Det har flere fordeler, blant annet kan du da bruke stempelputer med spesialblekk som er vannfast eller beregnet for plast, metall og andre materialer hvor standard stempelblekk ikke sitter.
Fra kr 125,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-

Hurtigtørkende og vannfast stempel som sitter

Skal du stemple materialer som ikke er porøse eller sugende? Harde og glatte materialer som plast og metall krever hurtigtørkende spesielblekk. På disse materialene kan ikke et stempel med standard blekk brukes, det vil ikke tørke eller feste seg. Der standard stempelblekk i stor grad er avhengig av å trekke inn i materialet for å tørke, så fungerer hurtigtørkende stempelblekk mer tilsvarende sprittusj og vil tørke raskt på alle materialer. I tillegg er blekket vannfast og varig.

Trenger du hjelp til å bestille stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.