Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler for bibliotek

Stempler for bibliotek

Stempler tilpasset bruk på biblioteker, for merking av dokumenter, utlånsmaterialer og bøker i bibliotekets samling. Dette kan være stempel med navn på bibliotek og avdeling, datostempling, utlånsstatus, utgått fra samling osv.

Vi har i årtier produsert hundrevis av stempler for små og store biblioteker over hele landet, og hjelper deg med riktig stempel for ditt bibliotek. Bestill raskt og enkelt på nett ved å velge en av stempelmalene under eller lage din egen tekst, layout og størrelse. Om enklere for deg kan du istedet sende din bestilling pr. mail, med forklaring eller bilde/skisse av ønskede stempeltrykk.

Velg mal for stempel:
Filter
elementer per side
kr 595,- kr 700,-
Stempel med navn på bibliotek for rask og enkel merking av bibliotekets bøker. Stempelet lages med valgfri tekst.
kr 478,- kr 563,-
Til stempling av utgåtte bøker
kr 478,- kr 563,-
Til stempling av utgåtte bøker
kr 595,- kr 700,-
kr 595,- kr 700,-
Rundt stempel med kommunelogo eller biblioteklogo
kr 526,- kr 619,-
kr 478,- kr 563,-
kr 595,- kr 700,-
Standard KASSERT stempel, for stempling av bøker og andre gjenstander som er kassert eller skal kasseres. For eksempel utgåtte bøker i bibliotekets samling. Stempelet har teksten kassert i store røde bokstaver for tydelig merking.
kr 377,- kr 444,-

Stempelmalene er redigerbare, trykk på ønsket mal og du kan endre tekst, layout og størrelse i editoren. Du kan også laste opp logo eller kommunevåpen og tilpasse layout etter eget ønske. Vi har alle fylkes- og kommunevåpen lagret, så dette kan vi sette inn for deg. Alternativt kan du sende din bestilling på epost til post@foldal.no. Gjerne legg ved skisse eller scan av stempeltrykkene dere bruker i dag, så lager vi tilsvarende.

Trenger du hjelp til å bestille stempel til biblioteket? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design. Alternativt kan du også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger, legg ved evt. logofil og send bestillingen til post@foldal.no.