Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler for kommuner

Stempler for kommune og etater

Vi har alle stempler som trengs for merking av dokumenter og utføre administrative oppgaver i kommune og kommunale etater. Det kan være offisielle stempler med kommunevåpen, stempel for kommunedirektør, stempel for borgerlig vigselsattest, stempler til journalføring og rett kopi, datostempling eller stempler for postmottak. Og selvsagt stempler for kommunelege, jordmor og andre ansatte med behov for eget stempel.

Etter 60 år med stempelproduksjon og leveranser til landets kommuner og kommunale etater, så er det ingen som kan dette bedre enn oss. Vi hjelper med med riktig stempel. Bestill raskt og enkelt på nett ved å velge en av stempelmalene under eller lage din egen tekst, layout og størrelse. Om enklere for deg kan du istedet sende din bestilling pr. mail, med forklaring eller bilde/skisse av ønskede stempeltrykk.

Velg mal for stempel:
Filter
elementer per side
Standard stempel teksten SCANNET. Kan også lages med norsk tekst SKANNET. For stempling av dokumenter som skal scannes.
kr 377,- kr 444,-
Datostempel med valgfri tekst og justerbar dato. Lages med Mottatt og linje for signering eller annen tekst du måtte ønske, som firmanavn osv. Mottatt-stempel er typisk brukt til datostempling av mottatte dokumenter og post, men har også mange andre bruksområder. Stempelet lages med eller uten ramme og i valgfri farge og skrifttype.
kr 775,-
Datostempel med stillbar dato, kommunenavn, regnr og doknr
kr 944,-
Datostempel med stillbar dato, kommunenavn og rubrikker
kr 1 369,-
Datostempel med stillbar dato, kommunenavn og rubrikker
kr 1 369,-
1-linjers stempel med kommunenavn
kr 478,- kr 563,-
4-linjers stempel med kommunenavn, avdelingsnavn og adresse
kr 595,- kr 700,-
1-linjers stempel med kommunenavn og våpen
kr 595,- kr 700,-
3-linjers stempel med kommunenavn og våpen og adresse
kr 595,- kr 700,-
Datostempel med stillbar dato og kommunenavn
kr 775,-
Stempel for attestering av rett kopi. Fyll inn dato og signatur
kr 675,- kr 794,-
Rundt stempel med kommunenavn, kommunevåpen og avdelingsnavn
kr 526,- kr 619,-
Rundt stempel med kommunenavn, kommunevåpen og tittel
kr 526,- kr 619,-
Rundt stempel med kommunenavn, kommunevåpen og tittel
kr 526,- kr 619,-
Stempel som benyttes ved borgerlig vigsel. Med kommunevåpen
kr 526,- kr 619,-

På denne siden har vi samlet de vanligste skilt- og stempelmalene som brukes av kommuner. Stempelmalene er redigerbare, trykk på ønsket mal og du kan endre tekst, layout og størrelse i editoren. Du kan også laste opp logo eller kommunevåpen og tilpasse layout etter eget ønske. Vi har alle fylkes- og kommunevåpen lagret, så dette kan vi sette inn for deg. Alternativt kan du sende din bestilling på epost til post@foldal.no. Gjerne legg ved skisse eller scan av stempeltrykkene dere bruker i dag, så lager vi tilsvarende.

Trenger du hjelp til å bestille riktig stempel for din kommune? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Legg gjerne ved scan/bilde av eksisterende stempler om du ønsker tilsvarende. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.