Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler for tannleger

Stempel for tannlege, stempel med Den norske tannlegeforenings logo

Stempler for tannleger og tannlegekontor

Her finner du stempler tilpasset tannleger for bruk i tannlegepraksis og på tannlegekontor. Vi har i årtier produsert stempler for mange tusen tannleger over hele landet, og vi vet hva som kreves av denne typen stempler. Stempel-malene er redigerbare, velg om du ønsker navn, tittel, hpr-nummer, NTF logo osv på ditt tannlegestempel. For å bestille trykk på ønsket mal for å endre tekst, layout og størrelse. 

MERK! Pga fare for misbruk av tannlegestempler gjør vi oppmerksom på at slike stempler ikke sendes til andre enn autoriserte tannleger eller direkte til tannlegekontoret. Stempelbestillinger hvor vi har mistanke om misbruk EFFEKTUERES IKKE. Forsøk på svindel vil bli politianmeldt.

Velg mal for stempel:
Filter
elementer per side
Stempel for bruk på tannlegekontoret, stempelet lages med klinikkens navn, adresse og opplysninger. Også firmalogo er mulig, last opp logofil.
kr 669,- kr 788,-
Rundt stempel for tannlege med tannlegeforeningens logo og teksten MNTF (medlem av den norske tannlegeforening). Stempelet lages med tannlegens navn, tittel, ID-nr (hpr nummer).
kr 526,- kr 619,-
Tannlegestempel med tannlegeforeningens logo. Stempelet lages med ønsket tekst, for eksempel: Navn på tannlege, tittel, navn på tannklinikk og adresse. Stempelet kan også lages med hpr nummer for tannleger med slik autorisasjon.
kr 669,- kr 788,-
kr 441,- kr 519,-
kr 594,-

Trenger du hjelp til å bestille tannlegestempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling til post@foldal.no.