Du har ingen varer i handlekurven.

Stempler med justerbar dato

Trodat datostempler, stempler med justerbar dato og fast tekst. Mange størrelser.

Komplett utvalg datostempler

Skriver du dato med penn eller tusj? Med et stempel vil du oppleve at datomerkingen går lekende lett, og du får et proft utseende.

Vi har alt av datostempler

Vi har datostempler med justerbar dato i alle varianter og størrelser. Velg om du ønsker datostempel som også har egendefintert tekst, eller en enkel modell med bare dato. Og vi har datostempel for bruk sammen med spesialstempelpute for stempling av plast, metall, egg og andre ting som krever spesialblekk.

Felles for alle modeller er justerbar dato som du endrer raskt og enkelt ved vri på datobåndet.

Enkel datostempling

Trodat stempler er trolig de mest brukervennlige og slitesterke datostemplene på markedet. Enten du skal stemple mye eller bare liker at stemplet fungerer når du har bruk for det, så vil Trodat være riktig valg for deg. Høy kvalitet og slitestyrke, dette er pålitelige arbeidshester som tåler å brukes og varer i år etter år.

Velg ønsket stempeltype:
Filter
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst. Lages med tekster som eksempelvis Best før, Pakkedato, Mottatt. Kan også lages med firmalogo. Velg mellom flere størrelser. De større modellene er tradisjonellt sett brukt mye til journalstempling og arkivstempling. Spar tid ved å slippe å skrive dato med penn. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 775,-
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst eller logo. Velg mellom flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 656,-
Rundt stempel som lages i flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker.
Fra kr 731,-
Datostempel som brukes på stempelpute. Det har flere fordeler, blant annet kan du da bruke stempelputer med spesialblekk som er vannfast eller beregnet for plast, metall og andre materialer hvor standard stempelblekk ikke sitter.
Fra kr 125,-
Et stempel i liten størrelse for datostempling. Stempelet har justerbar dato og innebygd stempelpute som holder til tusenvis av stemplinger og lett byttes når fargen er brukt opp.
kr 288,-
Enkel og datostempel modell som stempler kun dato, et billigere valg for deg som ikke har behov for egendefinert tekst i tillegg til dato. Stempelet stempler dag, måned og år. Eksempel: 31 -12- 2023
Fra kr 450,-
Fra kr 438,-

Slik bytter du stempelpute på Trodat datostempel. Endre dato uten fargesøl.

 

Enkel justering av dato uten fare for fargesøl

Trodat datostempler har enkel justering av dato og utbyttbar stempelpute. Datoen justerer du enkelt ved hjelp av brukervennlige justeringshjul. Kontorstemplene til Trodat har praktisk plastbeskyttelse som dekker datobåndene og dermed hindrer direkte kontakt med stempelgummien, renslig og praktisk. Endelig et stempel du kan endre dato på uten å få trykksværte på fingrene!

Bytt stempelputen når blekket er oppbrukt

Stemplene kommer ferdig med innebygd stempelpute som holder til tusenvis av stempeltrykk. Puten er utbyttbar og byttes på få sekunder.

Trenger du hjelp til å bestille datostempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.