Du har ingen varer i handlekurven.

Justerbare stempler

Her finner du et stort utvalg stempler med justerbar dato og stempler med justerbare tall. Hva enn du skal datomerke eller nummerere så har vi stempelet du trenger.

Velg ønsket stempeltype:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst. Lages med tekster som eksempelvis Best før, Pakkedato, Mottatt. Kan også lages med firmalogo. Velg mellom flere størrelser. De større modellene er tradisjonellt sett brukt mye til journalstempling og arkivstempling. Spar tid ved å slippe å skrive dato med penn. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 775,-
Datostempel med justerbar dato og valgfri fast tekst eller logo. Velg mellom flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker. Dato justeres raskt og enkelt.
Fra kr 656,-
Rundt stempel som lages i flere størrelser. Stempelet har justerbar dato i midten og lages med valgfri tekst og logo rundt, det kan være firmanavn, best før eller den tekst du ønsker.
Fra kr 731,-
Datostempel som brukes på stempelpute. Det har flere fordeler, blant annet kan du da bruke stempelputer med spesialblekk som er vannfast eller beregnet for plast, metall og andre materialer hvor standard stempelblekk ikke sitter.
Fra kr 125,-
Stempel hovedsaklig brukt til automatisk nummerering av bilag, men kan også brukes i andre sammenhenger. For stempling på papir. Stempelet har flere innstillingsmuligheter, som økende nummer for hver stempling.
Fra kr 863,-
Et stempel i liten størrelse for datostempling. Stempelet har justerbar dato og innebygd stempelpute som holder til tusenvis av stemplinger og lett byttes når fargen er brukt opp.
kr 288,-
Enkel og datostempel modell som stempler kun dato, et billigere valg for deg som ikke har behov for egendefinert tekst i tillegg til dato. Stempelet stempler dag, måned og år. Eksempel: 31 -12- 2023
Fra kr 450,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-
Sett sammen ditt eget stempel. Med Trodat Typo stempel kan du fritt sette sammen din egen tekst. Et rikholding utvalg bokstaver og tall følger med, inkludert norske bokstaver.
Fra kr 369,-
Stempel med justerbare nummer og mulighet for fast tekst, eksempelvis Batchnummer, varenummer eller firmanavn. Tall/nummer endres manuelt. Inntil 10 siffer, still inn valgfri tallkombinasjon og hvor mange tall du ønsker å bruke på stempeltrykket.
Fra kr 1 138,-
Nummerstempel med justerbare tall og innebygt blekk. Tallene endres raskt og enkelt, og det er valgfritt hvor mange tall du ønsker å benytte (kan stilles blankt).
Fra kr 363,-
Nummerstempel i liten og praktisk størrelse med 6 justerbare tall. Du velger hvor mange tall du ønsker å benytte, stempelet stilles enkelt inn til å stemple hvilken som helst tallkombinasjon.
kr 219,-
Fra kr 438,-
Elektronisk stempelmaskin som stempler valgfri tekst og dato raskt og effektivt. For bruk på offentlige kontorer og mottak med behov for rask og effektiv stempling av post eller dokumenter.
kr 26 250,-
Rekvisita til Reiner stempelmaskin. Fargebånd som passer til Reiner 920 og 925 elektriske stempelmaskiner.
Fra kr 1 563,-

Trenger du hjelp til å bestille stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.