Du har ingen varer i handlekurven.

Stempling av tømmer

Tømmerstempel, stempel for stempling av leverandør nummer på tømmer

Stempling av tømmer

Med et stempel merker du tømmeret ditt raskt og enkelt med leverandørnummer. Den optimale løsningen for skogeiere som tar ut eget tømmer. Det vannfaste spesialblekket tåler vær og vind meget godt. Har du behov for å stemple flere ulike leverandørnummer, så har vi også justerbare stempler.

Velg ønsket tømmerstempel:
Filter
elementer per side
Komplett sett for enkel stempling av leverandørnummer på tømmerhogst. Settet inneholder stempel, stempelpute og vannfast spesialblekk for merking av tømmer.
kr 656,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-
Uinnfarget stempelpute for påføring av spesialblekk, som vannfast blekk for tre og tømmer. Stempelputen kan bruke sammen med alle typer tradisjonelle stempler.
Fra kr 81,-

Trenger du hjelp til å bestille tømmerstempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken velg ønsket type stempel og gå videre til kassen. Vi tilbyr EHF faktura. Du kan også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.