Du har ingen varer i handlekurven.

Stempling av paller og tømmer

Stempler med vannfast blekk for varig merking av trevirke

Vi har stempler og stempelfarge egnet for merking av all type trevirke. Typisk bruk er gjerne stempling av godkjenningsnummer på paller eller kasser eller merke tømmer med leverandørnummer. Men også å stemple logo på ulike gjenstander laget i tre som bord, møbler, fuglekasser eller det du måtte ha behov for å merke.  

Velg ønsket type stempel:
UTVALGTE PRODUKTER:
Filter
elementer per side
Stempel for stempling av paller og annen ISPM 15 godkjent treemballasje. Brukes med vannfast stempelblekk for tre.
Fra kr 788,-
Komplett sett for enkel stempling av leverandørnummer på tømmerhogst. Settet inneholder stempel, stempelpute og vannfast spesialblekk for merking av tømmer.
kr 656,-
Justerbare tallstempler som leveres i både små og store størrelser, fra 3mm til 18mm tallhøyde. For bruk på stempelpute med standard- eller spesialblekk. Du stiller raskt og enkelt inn valgfri tillkombinasjon og kan velge hvor mange av tallene du ønsker å benytte.
Fra kr 138,-
Vannfast stempelblekk for tre, tømmer, papp og jutesekker. Gir et varig stempeltrykk. Blekket kommer på flasker og tømmes på en stempelpute før bruk.
Fra kr 150,-
Uinnfarget stempelpute for påføring av spesialblekk, som vannfast blekk for tre og tømmer. Stempelputen kan bruke sammen med alle typer tradisjonelle stempler.
Fra kr 81,-
Store og solide stempelputer for bruk innen industri og krevende stempling. Kommer uinnfarget slik man kan helle på ønsket type spesialblekk. Størrelser opptil 28x18cm.
Fra kr 725,-
Brennmerk IPPC godkjenningsmerke på varmebehandlet tre, lages med ditt godkjenningsnummer. For riktig og permanent merking av ISPM 15 godkjent tre-emballasje anbefaler vi svijern (Alternativt stempel i kombinasjon med vannfast spesialfarge for trevirke). Svijern lager permanent svimerke på treverk. Til bruk for merking av paller, pallekarmer og annen produksjon av varmebehandlet treemballasje der Mattilsynet krever IPPC merke.
kr 4 900,-

Trenger du hjelp til å bestille stempel og stempelfarge for trevirke, paller eller tømmer? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken velg ønsket type stempel og gå videre til kassen. Vi tilbyr EHF faktura. Du kan også bestille pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.