Du har ingen varer i handlekurven.

Tilbehør og nye skiltplater

Noen ganger kan det være greit å supplere med diverse tilbehør. For eksempel om du har mistet skiltknottene under flytting eller ønsker en ekstra trådløs ringeklokke i et annet rom. Eller du ønsker ny skiltplate pga navneendringer eller familieforøkelse. Har du dørskilt fra oss så får du kjøpt ny skiltplate som passer rett på de gamle skruene. Billig og enkelt!

Velg tilbehør:
Filter
elementer per side
Skiltfester i rustfritt stål som ser veldig bra ut og kan brukes både ute og inne. Selges både enkeltvis og i 4-pakninger.
Fra kr 38,-
Skiltplate som passer rett på eksisterende skruer/avstandknotter. Å bytte skiltplate er en smart løsning som sparer deg for penger skulle det bli familieforøkelse eller navneendringer.
Fra kr 238,-
Skiltplate som passer rund trådløs ringeknapp fra Honeywell. Å bytte skiltplate er en smart løsning som sparer deg for penger skulle det bli familieforøkelse eller navneendringer. Den gamle ringeknappen flyttes enkelt over, og skiltplaten passer rett på eksisterende skruer/knotter.
Fra kr 306,-
Skiltplate som passer kablet ringeknapp fra Spore. Å bytte skiltplate er en smart løsning som sparer deg for penger skulle det bli familieforøkelse eller navneendringer. Den gamle ringeknappen flyttes enkelt over, og skiltplaten passer rett på eksisterende skruer/knotter.
Fra kr 306,-
Har du allerede dørskilt fra oss? Da kan raskt og enkelt bytte til skiltplate med koselig julemotiv inn mot julehøytiden. En fin måte å skape julestemning på!
Fra kr 188,-
Sett med trådløs ringeklokke og ringeknapp fra amerikanske Honeywell. Du kan enkelt utvide med flere ringeknapper og ringeklokker og koble disse sammen. Praktisk om du har flere innganger eller ønsker ringelyd på flere steder.
kr 738,-
Trådløs ringeknapp fra Honeywell. Du kan koble flere ringknapper til samme ringeklokke.
kr 460,-
Kablet ringeknapp fra amerikanske spore i lekker aluminium utførelse. Ringeknappen har integrert led belysning.
kr 560,-
Dørklokke med tradisjonelt design og ringelyd fra Honeywell (tidligere Friedland). Ringeklokken har innebygd trafo/transformator og kobles direkte til en kablet ringeknapp med standard ringeledning. Kompatibel med alle populære ringeknapper, som Spore eller Friedland.
kr 499,-

Forny dørskiltet, oppgrader skiltplaten

Har noen flyttet inn eller ut, endret etternavn eller andre forandringer i husstanden? Da kan du enkelt fornye dørskiltet ditt med å bytte skiltplate.

Ny skiltplate som passer rett på de gamle skruene

Billig og enkelt. Har du kjøpt dørskilt av oss og trenger å endre teksten pga familieforøkelse eller nye navn? Da får du spesialpris på ny skiltplate og bruker eksisterende knotter og skruer. Billig og enkelt! Du trenger dermed ikke kjøpe nytt komplett skilt, eller returnere for oppdatering.

For at den nye skiltplaten skal passe rett på de gamle skruehullene er det viktig at du bestiller samme skiltstørrelse. Tips: Husk at vi har ditt gamle design lagret i arkivet. Ønsker du en enkel navneendring men ellers som før, send oss en epost så ordner vi det.

Trenger du hjelp til å bestille tilbehør til ditt skilt? Ring 700 65500 nå!

Ring oss eller send en forespørsel til post@foldal.no, så hjelper vi deg.