Du har ingen varer i handlekurven.

Trodat stempler

Et billig og bra stempel

Med litt lavere pris enn andre stempler får du med Trodat Printy serien et stempel som er både billig og bra. Ofte kan billig pris indikere dårlig kvalitet, men det er ikke tilfellet med Trodat stemplene. Dette er stempler som tåler å brukes, du trenger ikke være redd for at de går i stykker.

Velg en stempelstørrelse som passer deg

Trodat stemplene lages i mange størrelser, både runde og rektangulære. Passer utmerket som firmastempel. Med innebygd stempelpute er Trodat stemplene meget praktiske i bruk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år.

Velg stempel:
Filter
elementer per side
Trodat Printy er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Sværten holder seg i årevis uten at den tørker ut. Her får du med andre ord et stempel som er meget billig i bruk, i år etter år. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 325,-
Runde stempler i små og store størrelser, stempeltrykket lages i den diameteren du ønsker. Velg en rund stempelstørrelse som passer deg. Trodat er stempler i god kvalitet til en billigere pris. Stempler som er praktiske i bruk og kommer ferdig med innebygd blekk. Stempelputen gir mange tusen trykk og byttes på få sekunder når den er tom. Lages med logo eller det motivet du ønsker.
Fra kr 325,-
Trodat Proff stempler kjennetegnes ved sin solide stativ-konstruksjon i metall, dette er robuste stempler bygd for å vare. Pålitelige og holdbare stempler som tåler bruk og gir gode stempeltrykk hver gang.
Fra kr 563,-
Et lite og kompakt stempel tilpasset spesielt for stempling i rubrikker på bonuskort og typiske fordelskort av typen "hver 10. gratis". Med dette stempelet så merker du bonuskort raskt og effektivt. Lages med logomotiv i ca 1x1cm størrelse.
Fra kr 276,-

Gratis logo på stempelet, ingen ekstra kostnader!

Ønsker du logo på stempelet ditt får du det helt gratis uten ekstra kostnader. Stemplene prises utifra stempelstørrelsen slik at prisen forøvrig er lik uavhengig av hvilken stempeltekst, layout eller design du ønsker. Ingen tillegg for logo eller annet. Velg først ønsket stempeltype og størrelse, last deretter opp din logo i stempeldesigneren. Du kan også sende en epost med logofil, stempeltekst og nødvendige opplysninger dersom du ønsker å bestille pr. epost.

Små stempler for bonuskort og rabattkort

Skal du stemple bonuskort? Trodat 4921 er lite og kompakt stempel perfekt for bonuskort, rabattkort og typiske fordelskort med små rubrikker som skal stemples. Stempelet lages med logo og tekst i hvilken som helst størrelse innenfor 11x11mm, også runde logoer. Se her for stempel for bonuskort.

Trenger du hjelp til å bestille stempel? Ring 700 65500 nå!

For å bestille i nettbutikken trykker du først på ønsket type stempel, velg så en av de redigerbare malene, eller lag / last opp ditt eget design.

Vi tar også i mot bestilling pr. epost. Skriv nødvendige opplysninger og send din bestilling eller forespørsel til post@foldal.no.